Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2023: Pavla Regendu zdobí cenná vlastnosť. Nervozitu mu spôsobovala frajerka

RIGA - Je vždy prvý na ľade a korčuľuje na ňom o niečo dlhšie, ako jeho spoluhráči. Slovenského hokejistu Pavla Regendu je možné vidieť takto pred každým tréningom na MS v Rige, no nie je za tým iba dochvíľnosť.
Radosť Pavla Regendu po gólu na 3:3 do bránky Kazachstanu.
Radosť Pavla Regendu po gólu na 3:3 do bránky Kazachstanu. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný útočník príde na striedačku veľakrát ešte v čase, keď rolba dokončuje úpravu posledného pásu ľadu. "Zvykol som si chodiť skôr na ľad a robiť nejaké svoje veci, rozcvičiť sa s brankármi ešte predtým, než začne tréning. Ak sa dá, idem vždy skôr a zastrieľam si na bránku o niečo viac," povedal pre TASR.

Prečítajte si aj

Sklamaný Ramsay je nespokojný s výkonmi konkrétnych zverencov: Majú pocit, že musia zobrať na plecia celý svet

Podobný rituál však mimo ľadu nemá: "Tam je to výsada Peťa Cehlárika. Je prvý na raňajkách, prvý v kabíne, prvý na štadióne. Ale ak sa dá, tak na ľad pôjdem vždy skôr. Som ten typ, ktorý robí po tréningu a pred ním veci navyše. Robím to vždy, ak je to možné."

Prečítajte si aj

Tatranský pohár 2023: Obhajca trofeje nepríde. Pod Tatry pricestuje enormná kvalita

Pre Regendu je presnosť výsada a sprevádza ho od chvíle, keď začal s hokejom. "Podľa mňa je každý hokejista dochvíľny, lebo je odmalička naučený byť presne na tréningu, na mítingu, či na štadióne."

Prečítajte si aj

Rozhodli sa? Slovan Bratislava po dňoch mlčania vydal stanovisko

Ako dodal pre TASR, v živote nezmeškal žiadnu dôležitú udalosť a to ani rande: "Naopak, to ja keď som mal priateľku, tak som bol vždy nervózny z toho, keď meškala."

Prečítajte si aj

Nitra rozbieha podpisy zmlúv, pod Zoborom sa zaviazali dôrazní hráči na dva roky
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články