Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Rakúšania hrali veľmi zákerne. Ramsay s oprávnenou kritikou

KAPFENBERG - Slovenskí hokejoví reprezentanti prehrali vo štvrtkovom zápase v Rakúsku 3:6. Pre zverencov Craiga Ramsayho to bola už piata prehra za sebou v príprave pred MS. S rovnakým súperom sa stretnú v generálke pred šampionátom v sobotu 6. mája v Trenčíne. Po víkendovom dueli oznámi realizačný tím záverečnú nomináciu na šampionát.
Na snímke uprostred tréner slovenskej hokejovej reprezentácie.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

V Kapfenbergu sa hral zaujímavý hokej, v ktorom dominovali ofenzívy, najmä však tá rakúska. Zverenci Rogera Badera sa trikrát presadili v presilovej hre, Slováci naopak dvakrát udreli vo vlastnom oslabení.

Prečítajte si aj

Gdx hf cgjhv xhfcg rdgfc.Slováci s hanbou v Rakúsku, po katastrofálnom výkone vysoko prehrali

Craig Ramsay, tréner SR: "Boli sme veľakrát na trestnej lavici, toto sa nám nemôže stávať. Nie som spokojný ani s tým, že sme nevyužili veľa šancí. Dostali sme šesť gólov, ale to nebolo len o defenzíve, ale o celom tíme."

Oliver Okuliar, strelec prvého gólu SR: "Verím, že takáto facka nám pomôže. Musím povedať, že sme sa trochu báli, Rakúšania hrali veľmi zákerne a mali sme to v hlavách. Musíme sa vrátiť k našej hre."

Prečítajte si aj

Z Prešova utiekol kvôli vojne na Ukrajine. Jeho kariéra pokračuje v slávnej extraligovej značke

Miloš Kelemen, strelec tretieho gólu SR: "Som rád, že som odohral tento zápas, musím si zvyknúť na väčšie klzisko, mal som dlhšou pauzu. Robili sme veľa chýb, prepadávali sme a Rakúšania to trestali."

Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články