Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Som extrémne sklamaný. Žilinčania poukazujú na spôsob rozhodnutia finále

ŽILINA - Hokejisti Humenného si vybojovali historický postup do slovenskej extraligy. V rozhodujúcom siedmom zápase finálovej série play-off Slovenskej hokejovej ligy zvíťazili na ľade Žiliny 3:2 po predĺžení a samostatných nájazdoch. O ich postupe rozhodol obranca Martin Lenďák. V najvyššej slovenskej súťaži by mali nahradiť Prešov, ktorý obsadil v sezóne 2022/2023 posledné 12. miesto.
Yvb ydgbhnfxcg vd xhfcg gfxgd yf.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Hlasy po zápase: /zdroj: hockeyslovakia.sk/:

Jarrod Skalde, hlavný tréner Vlci Žilina: "Som extrémne sklamaný. Na začiatku sezóny sme mali cieľ a ten sme nesplnili. Je mi ľúto chalanov, lebo dali srdce a dušu do sezóny aj do tejto série. A v zápase číslo sedem to dôjde do samostatných nájazdov... Je to sklamanie ako pre fanúšikov, tak pre celý klub. Chalani dali do toho všetko, žiaľ, nevyšlo to."

Prečítajte si aj

Na Zemplíne počítajú straty: Tím opúšťa dvojica lídrov

Ivan Boržík, asistent trénera HC 19 Humenné: „Hodnotenie celej sezóny nemôže byť iné ako vynikajúce. Celý čas sme dokazovali, že hokej hrať vieme a sme výborný kolektív. Hoci tam boli aj slabšie momenty, držali sme si svoj štandard a neopustilo nás to ani v play-off. Chlapci neprestávali veriť. Aj po prehrách verili, že ešte povieme posledné slovo. Už vo februári bola cesta po pohári veľmi dlhá, ale táto bude zrejme ešte o veľa viac.“

Prečítajte si aj

Xhfxf cjghh fcg rgdxf.Dan Ceman rozhodol o svojom pôsobisku na novú sezónu
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články