Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Šatan hodnotí duely so Švajčiarmi. Mužstvo nikto neopustí, povolali hráča Michaloviec

BRATISLAVA - Do tímu slovenských hokejistov pribudne po dvoch prípravných zápasoch vo Švajčiarsku brankár Stanislav Škorvánek. Mužstvo pred dvojzápasom proti Českej republike (20. a 21. apríla) nikto neopustí, káder sa bude postupne meniť až v ďalšom týždni.
Prezident SZĽH Miroslav Šatan.
Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
Zdieľajte:

Slováci začali sériu prípravných zápasov na svetový šampionát dvomi víťazstvami. Po piatkovom triumfe 2:0 vo Vispe zdolali domácich Švajčiarov aj v nedeľu v Porrentruy 3:2 po predĺžení. "Výsledky sa nám páčia. Nie je vždy jednoduché vyhrať obidva zápasy so Švajčiarmi. Napriek tomu, že je ešte len začiatok prípravy a mužstvo sa bude postupne meniť, podalo dobré výkony a my sme s výsledkami aj s hrou spokojní," uviedol pre web hockeyslovakia.sk generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Koniec pod Krušnými horami. Slovenský gólman balí kufre po troch ročníkoch

Prezradil, že mužstvo sa bude postupne meniť, no v nasledujúcom týždni, ktorý vyvrcholí dvojzápasom s Českou republikou, káder nikto neopustí. Doplní ho len brankár Michaloviec Škorvánek. "V oboch zápasoch sme mali v bránke mladých neskúsených brankárov. Podali veľmi dobre výkony, takže tréneri budú musieť poriadne premýšľať, koho vyberú ďalej a to je pre nás pozitívne. Veľa mladých hráčov si pýta miestenku na majstrovstvá sveta. Náš hráčsky tím sa tento týždeň ešte nezmení, pravdepodobne sa rozšíri až v týždni po zápasoch s Českom. Boj o miestenky bude zaujímavý."

Pozrite si aj

VIDEO V súkromí kamaráti, na ľade nepriatelia. Prvé finále v Žiline okorenila rýchla férovka

V pondelok sa slovenskí hokejisti pod vedením trénera Craiga Ramsayho zídu opäť v Bratislave. Po sérii tréningových jednotiek odohrajú dva prípravné zápasy. Najskôr 20. apríla o 17.00 h a potom o deň neskôr v tom istom čase na zimnom štadióne v Ostrave-Porube.

Pozrite si aj

VIDEO Viacerí by chceli Martina Réwaya v reprezentácii. Boris Valábik to zhodnotil nasledovne

Pozrite si aj

VIDEO Libor Hudáček fauloval hviezdu Pardubíc. Takto naskočiť na hlavu, keď vyhrávaš? pýtal sa bývalý hráč NHL
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články