Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Veľké čistky v Slovane Bratislava: Končí desať hráčov, v hre aj ďalšie odchody

BRATISLAVA - Veľký prievan sa prehnal kabínou HC Slovan Bratislava. K dnešnému dňu v tímu skončila desiatka hráčov, pridať sa môžu ďalší.
Zdroj: 44630
Zdieľajte:

Na svojej webovej stránke belasí informujú o tom, že vedenie sa rozhodlo neuplatniť si ročnú opciu na Nikitu Ščerbaka, Tomáša Ziga a Tomáša Matoušeka.

Prečítajte si aj

Mihálik v súboji s Fejesom.Pred play-off by na nás nik nestavil ani deravý groš

Slovan sa rozhodol nepredložiť nové kontrakty ani kvartetu Reid Duke, Nick Kallen, Milan Kytnár a Michal Sersen. Ich budúcnosť tak s celkom z hlavného mesta spojená nebude.

Prečítajte si aj

Trenčín v tejto sezóne nepostúpil do play-off. Káder Dukly opúšťa osem hráčov

Kvalifikačné ponuky obdržalo trio Samuel Hlavaj, Brant Harris a Matt Mackenzie. Všetci traja hokejisti však odmietli a budú pokračovať v kariére v zahraničí.

Prečítajte si aj

Gtxd ghsrxh fxg hgbfx tr.Predstavy Ramsayho sa nezhodujú s Hrivikovými

Manažment Slovana rokuje aj s Marcelom Haščákom a Alexom Šotekom. V ich prípade sa jedná o predčasné ukončenie kontraktu.

Prečítajte si aj

Zasiahne do hry? Slovenský olympionik z Pekingu stojí na prahu premiéry v NHL

Na súpiske tak k dnešnému dňu je 22 mien vrátane hráčov z Modrých krídel. Ďalšie zmeny sú avizované k 1. máju. Belasí zároveň predĺžili zmluvu s Liamom Pecararom.

Prečítajte si aj

Turnaj piatich krajín v Poprade: Slováci štyri razy skórovali a zdolali silného súpera

Kompletný menoslov HC Slovan:

Jared Coreau, Samuel Baroš, Michal Beňo, Daniel Demo, Samuel Fereta, Daniel Gachulinec, Andrej Golian, Patrik Maier, Boris Žabka – František Dej, Ľubomír Fetkovič, Daniil Fominykh, Michal Jasenec, Roman Kukumberg ml., Lukáš Lipiansky, Adam Lukošík, Jakub Minárik, Liam Pecararo, Ján Petriska, Miroslav Preisinger, Samuel Takáč, Tomáš Török.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články