Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TEL: Spišiaci píšu dejiny, Rysy sa priblížili k finále

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti HK GROTTO Spišská Nová Ves zvíťazili v treťom zápase semifinále play off Tipos extraligy na domácom ľade nad HKM Zvolen 3:1 a ujali sa vedenia v sérii 2:1. Štvrtý duel je na programe v piatok 7. apríla v Spišskej Novej Vsi.
Zdroj: 44692
Zdieľajte:

Úvodnú tretinu vyhrali Spišiaci, ktorých poslal do vedenia v 18. minúte Vandas. Počas prostrednej časti hry bolo cítiť na oboch tímoch dôležitosť duelu. Skóre sa opäť menilo až v závere tretiny. Najskôr poslal domácich do dvojgólového vedenia Majdan po peknej zadovke od Kerbashiana. Prešlo však iba 17 sekúnd a Zvolenčania znížili na rozdiel gólu, keď sa Zuzinovo nahodenie odrazilo od Valacha za chrbát Melicherčíka. Hosťom sa postupne krátil čas na vyrovnanie, čo sa im nepodarilo ani z druhej presilovej hry v zápase. Zvolen v závere ešte odvolal brankára, ale 95 sekúnd pred koncom tretej tretiny definitívne zabezpečil druhý bod Spišiakom gólom do prázdnej bránky Verbeek.

Prečítajte si aj

V zámorí sa skončila sezóna trojici reprezentantov

Prečítajte si aj

Najväčšia hviezda posledných MS sa bude sťahovať

Prečítajte si aj

Český hokejový reprezentant spoznal meno nového zamestnávateľa

semifinále play off Tipos extraligy - tretí zápas /na 4 víťazstvá/:
HK GROTTO Spišská Nová Ves - HKM Zvolen 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Góly:
18. Vandas (Verbeek, Kerbashian), 39. Majdan (Kerbashian, Valach), 59. Verbeek (Bortňák) - 39. Zuzin (Jedlička) . Rozhodovali: Baluška, Žák - Kacej, Stanzel, vylúčení: 2:3 presilovky: 1:0 oslabenia: 0:0, 5500 divákov.
Spišská Nová Ves: Melicherčík – Ališauskas, Žiak, J. Valach, Malina, Oullet-Beaudry, Ulander, Groch – B. Rapáč, Bortňák, Majdan – Vandas, Kerbashian, Verbeek – Giľák, Nellis, Réway – Belluš, Vartovník, Džugan
Zvolen: Trenčan – Messner, Hain, Mudrák, Rauhauser, Kubka, Hanna, Čulík – Jedlička, Viedenský, Zuzin – Sideroff, Huntebrinker, Turnbull – Marcinek, V. Fekiač, Csányi – Stupka, Šiška, Kašlík
/stav série: 2:1/

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články