Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Parádny zápas pred fantastickými divákmi, vravia Spišiaci. Sheddenovi sa nepáčil výkon niektorých hráčov

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Hokejisti Spišskej Novej Vsi odvrátili vypadnutie v play off Tipos extraligy. V šiestom zápase štvrťfinále zdolali na domácom ľade Banskú Bystricu 4:2 a vyrovnali stav série na 3:3. O postupujúcom tak rozhodne až siedmy duel.
Zdroj: 44693
Zdieľajte:

"Pre nás to bol parádny zápas pred fantastickými divákmi. Myslím si, že hokej sa im musel páčiť. Atraktívny, niekoľko súbojov, presilovky a oslabenia. Výborné bolo, že sme vstúpili do stretnutia využitou presilovkou. Ukazuje sa pravidlo, kto dá prvý gól, tak má vždy v tom stretnutí navrch. Potom to bolo veľmi dlho vyrovnané, našťastie sa to priklonilo na našu stranu. Dôležité bolo ubrániť štvorminútové oslabenie a dali sme dva góly do prázdnej bránky. Musím chlapcom pogratulovať a budeme sa pripravovať na siedmy zápas. Oba tímy sú vyrovnané, asi to tak má byť, že rozhodne posledný možný duel," povedal tréner domácich Vlastimil Wojnar.

Pozrite si aj

VIDEO Obranca Michaloviec zle vyriešil situáciu a šiel predčasne pod sprchy, faulovaný Slovanista sa chcel brániť sám

Spišiaci tak neprehrali druhý zápas v sérii za sebou a stále majú šancu v tejto sezóne postúpiť do semifinále. Banská Bystrica má však v záverečnom stretnutí série výhodu domáceho prostredia, keďže skončila štvrtá po základnej časti. "Chcem zagratulovať Spišskej, pretože odohrala dobrý zápas. Pred pár dňami som hovoril, že to bude na sedem stretnutí. Pred treťou tretinou bol stav vyrovnaný 1:1, vyšiel im však brejk a dostali sa do vedenia 2:1. Počas štvorminútovej presilovky sme chceli vyrovnať a možno aj otočiť duel, no nevyšlo nám to. Podľa mňa boli v tíme hráči, ktorí nedali zo seba všetko. Ak chceme v pondelok doma uspieť, musí sa to zmeniť," uviedol kouč hostí Doug Shedden.

Prečítajte si aj

Adam Sýkora odchádza z Nitry zabojovať o postup do play-off. Veľký priestor na hru ale neočakáva

Bystrica bude chcieť potvrdiť pravidlo, že v tejto sérii tím ešte neprehral dva zápasy za sebou. "Vedeli sme, o čo ide. Chceli sme spraviť posledný krok, no Spišská chcela viac a zaslúžila si to. Stav bol priaznivý 1:1, súper musel, možno sme čakali, že budú pod väčším tlakom. Mali však väčšiu snahu, čo rozhodlo o ich víťazstve. V druhej tretine nám chýbali strely, netlačili sme sa do bránky. V uplynulom stretnutí sme to robili, ale v tomto zápase nám to chýbalo," konštatoval útočník hostí Michal Kabáč.

Prečítajte si aj

VIDEO Mezei: Žiaľ, už môžeme iba gratulovať Košiciam. HK Nitra už má trénera na budúcu sezónu
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články