Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Toto je na 5+DKZ? pýtal sa tréner rozhodcu. Tu je a smeje sa, doplnil hráč

NOVÉ ZÁMKY - Ani séria Zvolena s Novými Zámkami sa nevyhla skúmaniu nedovoleného zákroku, po ktorom ľadovú plochu predčasne opustil zvolenský útočník Karol Csányi.
Zdroj: 44652
Zdieľajte:

Minútu pred koncom prvej tretiny v Nových Zámkoch bol atakovaný domáci obranca Mike Lee. Po údere o plexisklo spadol na ľad a chvíľu ležal. Rozhodcovia už klasicky siahli po možnosti preskúmania videa. Záverečný výsledok poslal Csányiho pod sprchy.

Prečítajte si aj

VIDEO Jaroslav Halák v noci bodoval a zažil chvíľu, na ktorú čakal dva roky!

"Vylúčený na 5+DKZ za vrazenie na mantinel," vyriekol verdikt jeden z dvojice hlavných rozhodcov Filip Crman spred boxu časomeračov. Dole pri striedačke už na neho čakal hosťujúci tréner Peter Oremus. "Bolo to bezprostredné ohrozenie hráča," vravel arbiter koučovi, ktorý mu odpovedal: "Môj názor. Hráč, ktorý už teraz hrá, to je pre mňa neuveriteľné, neuveriteľné. Otočí sa bokom, ten ho zasiahne, ja to beriem. Ale nehnevajte sa na mňa, ale toto?," čuduje sa Oremus a doplní: "Toto je na päť plus do konca?." "Áno, je," odpovedá Crman a úplne na záver sa pridáva útočník Peter Zuzin. "Tu je a smeje sa. Tu je a smeje," hneval sa zvolenský hokejista, pred ktorým hlavný rozhodca odišiel.

Pozrite si aj

VIDEO Komentátor išiel zošalieť. Adam Gajan predviedol zákrok roka

Prečítajte si aj

VIDEO Primitívny zákrok na Slovane. Pôjde sa vyzliecť, dobre? Ďakujem, odstavil hlavný rozhodca Richarda Kapuša
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články