Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Najprv to nebol gól, potom bol. Netreba to ani komentovať, Michalovce nechápali, čo sa riešilo

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava mali na dosah triumf v druhom zápase štvrťfinále play off Tipos extraligy. Po piatkovej výhre 5:2 viedli aj v sobotnom dueli 1:0 a pred koncom aj 2:1, no hostia z Michaloviec v power play vyrovnali. Domáci v predĺžení trafili trikrát žŕdku, na druhej strane namieril Peter Galamboš presne, no jeho zásah si museli arbitri pozrieť na videu dvakrát.
Zdroj: 44645
Zdieľajte:

Žŕdku v predĺžení trafil najskôr Jakub Minárik a po ňom aj Samuel Takáč. "Malý detail rozhodol zápas, ktorý sa lámal niekde inde. Dali sme tri žŕdky, ale rozhodol smoliarsky gól. Ale séria je na začiatku, ideme ďalej. Včera sme zápas dokázali zvládnuť, dnes nie. Myslím si, že ak prenesieme do Michaloviec výkon, ktorý sme hrali v prvom zápase a nejaké úseky z druhého, tak sa nebojím, že by sme to nezvládli," povedal Takáč.

Prečítajte si aj

Zmluvy získali na základe výborných výkonov. Česi stavajú káder na kvalite aj s dvomi Trenčanmi

Minárik sa presadil najskôr v 55. minúte, ale jeho zásah napokon nebol víťazný. V predĺžení potom mohol útočník Slovana rozhodnúť, ale v čistej šanci zlyhal. Na druhej strane gól Galamboša najskôr arbitri neuznali, ale po reklamáciách Michalovčanov si pozreli video ešte raz a verdikt opravili. "Najskôr sa ukázalo, že nie je gól, potom že je, netreba to ani komentovať. My sme dali v predĺžení tri žŕdky, bohužiaľ nám to nepadlo. Ale vedeli sme, že to bude ťažké, musíme hrať ďalej. Musíme byť agresívnejší v ďalšom zápase. Najviac ma mrzia tri žŕdky," uviedol Minárik.

Prečítajte si aj

VIDEO Dva nalomené zuby a deväť stehov. Vo štvrťfinále tiekla krv, trénerovi hostí išlo hodnotenie ľahko

Strelec gólu Galamboš videl situáciu takto: "Neviem, čo sa tam posudzovalo, ja som vysokou hokejkou nehral. Bol som presvedčený, že to bude gól. Našťastie to arbitri na druhý raz potvrdili. My sa boríme s efektivitou celú sezónu, teraz nám padol takýto gól, je to super. Po včerajšku sme si s chalanmi sadli a hovorili sme si, že musíme obmedziť prednosti Slovana a vyšlo to. Dôležité bude vyhrať tretí zápas."

Pozrite si aj

VIDEO Pod Urpínom tiekli nervy, Bíreš po zákroku na Ališauskasa išiel predčasne pod sprchy
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články