Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

TEL: Michalovce vyrovnali sériu, o víťaznom góle sa bude ešte dlho diskutovať

BRATISLAVA - Hokejisti Dukly Michalovce zvíťazili v druhom súboji štvrťfinále play off Tipos extraligy na ľade Slovana Bratislava 3:2 po predĺžení a sériu hranú na štyri víťazné zápasy vyrovnali na 1:1. Séria sa teraz presunie na Zemplín, v Michalovciach sa tretí a štvrtý zápas odohrá v utorok 21. marca resp. v stredu 22. marca.
Zdroj: 44643
Zdieľajte:

Domáci hokejisti išli do vedenia v 24. minúte po góle Branta Harrisa, no Dukla vyrovnala o sedem minút neskôr po teči Filipa Vašaša. V tretej tretine vrátil Slovanu vedenie Jakub Minárik, ale v presilovke sa presadil Patrik Zabusovs. V predĺžení rozhodol Peter Galamboš. Arbitri jeho víťazný zásah najskôr neuznali, pretože jeho spoluhráč Suja mal hokejku vysoko, no útočník Michaloviec sa puku nedotkol a tak po druhom vzhliadnutí videa rozhodcovia svoj verdikt správne zmenili.

Prečítajte si aj

Bývalý hráč Banskej Bystrice sa presunul do AHL

Prečítajte si aj

Ako je na tom Samuel Honzek?

štvrťfinále play off Tipos extraligy - druhý zápas /na 4 víťazstvá/:
HC Slovan Bratislava - Dukla Ingema Michalovce 2:3 pp (0:0, 1:1, 1:0 - 0:1)
Góly:
24. Harris (Pecararo), 55. Minárik (MacKenzie, Takáč) – 31. Vašaš (Mihálik, Michalčin), 59. Zabusovs (Pereskokov, Glazkov), 67. Galamboš (Michalčin, Glazkov). Rozhodovali: Korba, Hronský – Bogdaň, D. Konc ml., vylúčení: 2:2 na 2 min., navyše Duke (Slovan) 5+DKZ za napadnutie hlavy a krku, presilovky a oslabenia: 0:0, 7215 divákov.
/stav série 1:1/
Slovan:
Coreau - MacKenzie, Golian, Kallen, Beňo, Gachulinec, Sersen – Pecararo, Harris, Shcherbak – Fominykh, Duke, Haščák – Zigo, Kytnár, Takáč – Török, Minárik, Matoušek – Kukumberg
Michalovce: Škorvánek - Osburn, Hammond, Mihálik, Michalčin, Macejko, Glazkov – Pereskokov, Suja, Vašaš – Puliš, Galamboš, Paločko – Garreffa, Buc, Zabusovs – Bazevičs, Chalupa, Okoličány

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články