Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Výboj zápasu bol klasický na play-off. Mohli aj prehrať, tvrdí kormidelník

BRATISLAVA - Hokejisti Slovana Bratislava odštartovali štvrťfinálovú sériu play off Tipos extraligy s Duklou Ingema Michalovce triumfom 5:2, pričom najviac gólov videli diváci v tretej tretine. Hostia v 53. minúte za stavu 1:1 strelili druhý gól a zdalo sa, že favorita zlomia, ale potom v rozmedzí 112 sekúnd strelili domáci tri góly. Víťazstvo ešte poistili v závere do prázdnej bránky.
Zdroj: 44642
Zdieľajte:

Slovan bol v zápase lepší, súhlasil s tým aj tréner Michaloviec Peter Kúdelka: "Od prvej tretiny sme zaostávali, Slovan dominoval. Dali sme prvý gól, čo pre nás bola vzpruha vzhľadom k deju. V druhej Slovan dominoval, dal gól, my sme obetavosťou a bojovnosťou držali stav 1:1. Potom sme viedli 2:1, ale Slovan bol lepší, aktívnejší. V ďalšom zápase musíme byť odolnejší a lepšie pripravení."

Prečítajte si aj

VIDEO Dva nalomené zuby a deväť stehov. Vo štvrťfinále tiekla krv, trénerovi hostí išlo hodnotenie ľahko

Slovan tak vedie v sérii 1:0 a tréner úradujúceho majstra Ján Pardavý si zaželal, aby jeho zverenci zopakovali piatkový výkon aj v druhom zápase: "Až na maličkosti, ktoré si rozoberieme, sme odohrali 60 minút play off hokej. Výboj zápasu bol klasický na play off, dali sme gól na 2:1, no ten neplatil. Nezlomilo nás to, chalanom som hovoril, že tím si musí veriť, má kvalitu a zápas otočíme. To sa podarilo. V tretej tretine nám to popadalo, tento výkon hodnotím veľmi pozitívne. Ale ako povedal tréner Michaloviec, mohli sme aj prehrať."

Pozrite si aj

VIDEO Rozhodcov neoklamal. Jeden zlý ťah stál hráča Zvolena zápas

Prečítajte si aj

Zo Slovana je na odchode vlaňajší šampión, koniec by sa mal dotknúť hráča s minulosťou v Košiciach

Prečítajte si aj

VIDEO Lodivod Banskej Bystrice pení na vedenie súťaže. Mužstvo vyslalo Spišiakom odkaz
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články