Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Dvaja hráči už Popradu nepomôžu. Troch posudzujú na dennej báze

POPRAD - Extraligovému Popradu už do konca tejto sezóny nepomôže obranca Daniel Brejčák a útočník Dávid Skokan. Pre oboch sa ročník skončil zo zdravotných príčin. Klub o tom informuje na oficiálnom webe.
Zdroj: 44298
Zdieľajte:

Skúsený obranca Daniel Brejčák v tejto sezóne neodohral ani jeden duel. 36-ročný dlhoročný člen popradského kádra sa dáva dokopy päť mesiacov. "Pre nás je to citeľná strata už od začiatku sezóny. Patril by k našim top obrancom. Viacero zranení si so sebou nesie aj Dávid Skokan, náš ďalší líder. Jedno z nich si vyžiadalo operáciu, ktorá prebehne počas dnešného dňa a plné zotavenie sa očakáva do dvoch mesiacov," uviedol pre oficiálnu stránku klubu riaditeľ Ľudovít Jurinyi.

Pozrite si aj

VIDEO Komentátor skoro stratil hlas, Slovák v zámorí vystrúhal geniálny nájazd

Dávid Skokan vypadol zo zostavy 29. januára. „Na Slovane mi puk zranil pravú nohu, to sa lieči konzervatívne, ale ešte skôr predtým som si prisadol v páde ľavú nohu, kde som utrpel zranenie, ktoré si vyžiada operáciu a k tréningu sa môžem vrátiť asi do dvoch mesiacov. Sezóna sa teda pre mňa skončila," ozrejmil svoju situáciu rodák z Popradu. Trio hráčov Anthony Peters, Matič Podlipnik a Nick Jermain momentálne zápasí s drobnými zraneniami a ich zdravotný stav je posudzovaný na dennej báze. U nich je však predpoklad, že ešte nastúpia do konca základnej časti.

Pozrite si aj

VIDEO Nenechal sa zahanbiť, Lopušanovej brat vykúzlil ukážkové sólo

Prečítajte si aj

VIDEO Ja som ho čisto dohral, on ma potkol a dal mi krosček. Vysvetľuje Sýkora konflikt s kamarátom
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články