Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

10 najepickejšie tancujúcich fanúšikov!

Tanec dokáže v ľuďoch prebudiť radosť či vášeň. Občas sa človek nechá týmto koordinovaným, ale častokrát aj šialeným pohybom uniesť. Hokejové zápasy nie sú výnimkou.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

1. Keď ťa nezastaví ani ,,SBS-kar"

Istý pán na zápase kanadského tímu Halifax Mooseheads, ktorý hrá v Quebec Major Junior Hockey League, sa tancom nechal uniesť. Zúčastneným fanúšikom sa to veľmi páčilo (okrem chlapca sediaceho napravo), no pracovník zaisťujúci bezpečnosť na zimnom štadióne bol očividne proti. Neskôr sa na istej sociálnej sieti rozmohla ostrá výmena názorov. Veľa ľudí totiž konanie ,,SBS-kara" zastávalo, pretože chlapík tancoval počas zápasu, nie cez prestávku, čo sa im nepáčilo. Nakoniec ho však samozvaný komik presvedčil a mohol tak dokončiť svoju zbesilú scénu. Na konci videa však nejednému človeku napadne, či chlapík nebol tímom podstrčený, veď nosiť na sebe niekoľko tričiek s logom tímu je úplne ,,normálne".

2. Keď zacítiš svoju šancu, chop sa jej!

Väčšina ľudí kameru, ktorá počas zápasu sníma fanúšikov, nenávidí. No občas sa nájdu aj takí, ktorí ju priam zbožňujú a potichu čakajú, kým si jej hľadáčik vyberie práve ich. Možno práve toto je príklad druhej možnosti. Alebo má tancujúci fanúšik Penn State tanec zakorenený hlboko v sebe, kto vie. Jedno je však isté, štadión dokázal poriadne vyburcovať.

Deti na scéne

Vancouver Canucks očividne vie, ako vychovávať svojich fanúšikov. Samozrejme treba začať už v útlom veku, najlepšie u 6 až 7-ročných. Nič predsa nedokáže vyburcovať prispatých fanúšikov lepšie, ako dieťa, ktoré ešte k tomu tancuje. A vôbec sa za svoje pohyby nemusí hanbiť, pravdepodobne totiž tancuje lepšie, ako 3/4 štadiónu!

4. V Pittsburghu bez zábran

Stánok pittsburghských ,,tučniakov" dostáva počas hokejových zápasov poriadne zabrať. Okrem výborného hokeja tu môžeme vidieť aj skvelých tanečníkov. Odporúčame hlavne chlapíka v bielom tričku, ktorého výkopy a poskoky občas vyrážajú dych. Z celého videa srší celkový pocit spolupatričnosti a akási rodinná atmosféra. Nie nadarmo sa teda hovorí, že Pens sú jedna rodina.

5. Fúzatý ,,senátor" z Ottawy

Tohoto fanúšika Ottawa Senators sme nemohli vynechať. Svojimi scénkami baví fanúšikov tohto tímu už niekoľko rokov a oni si ho za to aj patrične vážia. Nejeden fanúšik súpera uznal, že tento chlap je jednoducho výborný.

6. Starý-známy

Fanúšika Columbusu milujúceho telové farby sme tu už mali. Vtedy mu spoločnosť robil medveď, tento raz je to krásna žena. Bez nového hesla na pupku by to nebolo to pravé orechové a my bez dychu čakáme, čo Kevin ukáže nabudúce.

7. Učiteľ a jeho oslava

Na zápase belfastských ,,obrov" sa poriadne vyšantil školský učiteľ. Všetkým tak ukázal, že pedagógovia nemusia byť len prísni a s nulovým zmyslom pre humor, ale dokážu sa aj baviť. Všimnite si jeho ruky, pripomína ninju.

8. AC/DC v ľuďoch prebúdza šelmu

Fanúšikovia klubu Vernon Vipers nemilujú iba svojich hráčov, ale aj tohto na oko kľudného chlapíka. Kameramanovi sa tak páčil, že mu nechal priestor na celé jeho tanečné vystúpenie. Síce je menej energické, ako tie predošlé, ale aj tak stojí za to.

9. Bostonský bitkár

Aj v Bostone majú špecifickú výchovu mladých fanúšikov. Rodičia sa asi držia hesla ,,čím skôr, tým lepšie". Tento chlapček síce netancuje, no je skvelý. Podľa jeho pohybov z neho pravdepodobne vyrastie výborný boxer.

10. Zelená čerešnička na torte

Dnešný video-seriál o tancujúcich fanúšikoch zaklincujeme zelenými chlapíkmi, ktorí sídlia pri trestnej lavici Vancouver Canucks. Tunajší fanúšikovia a najmä vylúčení hokejisti ich veľmi dobre poznajú. Aj oni si niekedy zatancujú a vždy to stojí za to.

Čo vyplýva zo všetkých jedenástich videí? Nehanbite sa a tancujte! Ak tým nespravíte radosť sebe samým, zlepšíte deň iným.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články