Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Cehlárik po odchode zo Švajčiarska má viacročnú zmluvu: Je to dlhodobé rozhodnutie

LEKSAND - Slovenský hokejový útočník Peter Cehlárik bude opäť pôsobiť v Leksande. So švédskym klubom podpísal zmluvu až do konca sezóny 2025/2026. Informoval o tom oficiálny klubový web.
Zdroj: 42548
Zdieľajte:

Cehlárik zažil v Leksande úspešné pôsobenie v sezóne 2020/2021. Dvadsaťsedemročný krídelník naposledy pôsobil vo švajčiarskom Zugu, s ktorým sa dohodol na ukončení spolupráce.

Prečítajte si aj

Posila ako hrom! Východniarom vychádza angažovanie legionárov

"Teším sa na návrat do Leksandu. Som vďačný za dôveru, ktorú som opäť dostal. Už keď som pred dvoma rokmi odchádzal, cítil som, že tam kus mňa zostal. Leksand bol pre mňa a moju rodinu niečím výnimočný a sme radi, že ho môžeme opäť nazývať naším domovom. Pre mňa je to dlhodobé rozhodnutie. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som pomohol tímu dosiahnuť úspechy," uviedol Cehlárik.

Prečítajte si aj

Štyri nové kontrakty. Slovan Bratislava ešte čaká na vyjadrenie dvojice hviezd

Za švédsky klub hral v ročníku 2020/21, keď v 45 dueloch nazbieral 40 bodov (20+20) a vytvoril úderné partnerstvo s vtedy najproduktívnejším hráčom súťaže Marekom Hrivíkom (51 b). Slovenský center v Leksande pôsobí aj teraz, i keď je momentálne zranený, a tak by mohli krajania nadviazať na úspešnú spoluprácu.

Pozrite si aj

VIDEO Neskutočný moment v Nemecku. Diváci sa nestačili čudovať, gólman netušil, čo sa stalo
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články