Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Poprad spúšťa rošády v kádri. Spod Tatier odchádzajú dvaja, prichádza jeden

POPRAD - Extraligový klub HK Poprad ohlásil nové zmeny v kádri, o ktorých informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43612
Zdieľajte:

Popradský klub uvoľnil z tímu fínskeho útočníka Jouku Juholu a obrancu Borisa Brincka, ktorý mieri na striedavé štarty do HC 19 Humenné. Na druhej strane novou tvárou v kabíne kamzíkov je český útočník Petr Kolouch.

Prečítajte si aj

Extraligová ikona začína trénerskú misiu. Pokračovanie v kariére nevylúčila

„Začiatkom novembra som skončil v Grazi z dôvodu zranenia. Určitý čas mi trvalo dať sa dokopy, ale už som posledné týždne trénoval aj na ľade. S agentom sme riešili čo ďalej a dostali sme viacero ponúk. Vybral som si práve tú popradskú. Prichádzam do stále ambiciózneho tímu, ktorý ale momentálne nie je na tých miestach, kde by chcel byť. O mojom príchode rozhodli aj referencie od hráčov, ktorý klub poznajú a tiež aj prostredie Popradu – hlavne Tatry.

Prečítajte si aj

FOTO Hokej pod holým nebom v Bratislave sa blíži, Tehelné pole mení svoj výzor

Tie poznám veľmi dobre, minimálne raz ročne som sem vždy prišiel na výlet. Viem, že budem potrebovať pár zápasov nato, aby som sa dostal po pauze do zápasového tempa, ale verím, že budem platnou posilou a pomôžem Popradu na vyššie priečky. Lebo kvalita tu je, len ju musíme pretaviť do víťazstiev," povedal pre oficiálnu stránku východniarov 31-ročný Kolouch. HK Poprad zároveň doplnil, že sa pripravujú ďalšie hráčske zmeny, o ktorých bude vedenie klubu informovať.

Pozrite si aj

VIDEO Brankár Peters neudržal nervy, najprv napadol Juríka, potom Tourignyho
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články