Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Belasí pred Vianocami rozviazali kontrakt: Slovan sa musel rozlúčiť s jedným zo strojcov titulu

BRATISLAVA - Americký hokejista William Rapuzzi nebude ďalej obliekať dres HC Slovan Bratislava. Úradujúci slovenský majster sa v stredu dohodol s 32-ročným útočníkom na predčasnom ukončení kontraktu. Informovala o tom oficiálna webstránka extraligového klubu.
Zdroj: 43967
Zdieľajte:

Rapuzzi zasiahol v tejto sezóne iba do troch z 25 zápasov Slovana, v ktorých nebodoval. Od začiatku ročníka ho totiž trápilo zranenie v hornej časti tela. "Charakter jeho ťažkostí sa vzhľadom na povahu zranenia dal len veľmi ťažko predikovať. „Raps“ bol pripravený zasiahnuť aj do súboja s Košicami v závere októbra, po ktorom znova pociťoval bolesti v hornej časti tela, čo si vyžiadalo ďalšiu pauzu," uviedol HC Slovan na svojom webe. Podľa vyjadrenia klubu manažment Slovana s Rapuzzim pravidelne komunikoval, trpezlivo pristupoval k jeho rekonvalescencii a hráč podstúpil rôzne vyšetrenia u špecialistov na Slovensku i v Česku, no vzhľadom na jeho dlhotrvajúce zdravotné problémy a absenciu v súťažných dueloch sa s hráčom napokon dohodol na predčasnom ukončení spolupráce.

Prečítajte si aj

VIDEO Bokroš: Nedá sa hrať len s mladými. Pri premiére za Liptákov ho zabolelo škaredé zranenie zverenca

Rapuzzi sa od svojho príchodu v lete 2021 zaradil ku kľúčovým hráčom Slovana. V minulej sezóne odohral všetkých 67 stretnutí a výraznou mierou prispel k zisku majstrovského titulu. V základnej časti nazbieral 50 bodov (25+31) v 56 dueloch základnej časti, v play off pridal 11 bodov (4+7) v 17 súbojoch. Vedenie Slovana sa podľa klubovej webstránky teraz obzerá na trhu s hráčmi po zaujímavom type stredného útočníka.

Prečítajte si aj

Prehra s Nemeckom prinútila trénerov konať. V kádri SR 20 došlo k zmene na kľúčovom poste
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články