Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zakončovateľ Žiliny zo sezóny 2020/21 prechádza do najvyššej súťaže. Česi ho vykúpili spod zmluvy

LITVÍNOV - Český hokejový útočník Ondřej Jurčík je opäť hráčom českého extraligového klubu HC VERVA Litvínov, kam sa vracia z prvoligového Sokolova, ktorý o tom informuje na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43962
Zdieľajte:

30-ročný Jurčík je odchovancom Litvínova, v ktorého drese strávil celú doterajšiu kariéru, s výnimkou striedavých štartov či hosťovaní v Moste a Litoměřiciach. V ročníku 2020/21 bol súčasťou Žiliny, kde patril medzi kanonierov Vlkov, a tam zažil najlepšiu sezónu. Odohral 49 zápasov s bilanciou 28 gólov a 29 asistencií.

Prečítajte si aj

VIDEO NHL: Montreal vyhral v Arizone, Slafkovský bez bodu, ale dostal ďalší tvrdý hit

"Je to pre nás citeľné oslabenie ako na ľade, tak v kabíne. Ondro je typ hokejistu, ktorý nechá na ľade naozaj všetko. Platí však, ako aj u ostatných hráčov, že nikomu nebudeme brániť v kariére v najvyššej súťaži. On si túto šancu zaslúži a budeme radi, pokiaľ jeho služby budeme môcť v budúcnosti využívať pomocou striedavých štartov," informoval k Jurčíkovmu návratu do Litvínova tréner Baníka Sokolov Martin Štrba.

Prečítajte si aj

Nitra spustila avizované zmeny v kádri. Prvou lastovičkou hráč, ktorý nedostal šancu v NHL

Skúsený český krídelník mal ešte platnú zmluvu s prvoligovým klubom na sezónu 2023/24, avšak od Litvínova dostane finančnú náhradu.

Prečítajte si aj

Príprava na MSJ v Kanade: SR 20 dostala facku, proti Nemecku si neškrtla
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcsokolov.cz

Diskusia

Podobné články