Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ernest Bokroš zamieril do šiesteho extraligového mužstva v kariére. Bude pracovať aj s novým asistentom

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Novým trénerom hokejistov MHk 32 Liptovský Mikuláš sa stal Ernest Bokroš. Mužstvo povedie spoločne s asistentom Martinom Hrnčárom. Vo funkciách nahradili Jána Šimka s Petrom Kolbom, s ktorými vedenie klubu nedávno ukončilo spoluprácu.
Zdroj: 43914
Zdieľajte:

Klub informoval o trénerskej zmene na sociálnych sieťach. Bokroš viedol v úvode sezóny 2022/2023 hráčov Prešova a ako hlavný tréner pôsobil aj Hrnčár, ktorý predčasne skončil v Poprade. Šesťdesiattriročný Bokroš už v najvyššej slovenskej súťaži viedol aj tímy Zvolena, Slovana, Detvy a aj slovenskej "dvadsiatky." Premiéru v novom pôsobisku bude mať po reprezentačnej prestávke, keď v utorok 20. decembra Liptáci nastúpia na ľade HKM Zvolen.

Prečítajte si aj

Snajper je späť. Prepustený Prešovčan sa vrátil na miesto, kde mal životný ročník

Hokejisti Liptovského Mikuláša sú v úvode druhej reprezentačnej prestávky na predposlednom 11. mieste Tipos extraligy. V doterajšom priebehu ročníka odohrali 25 zápasov, v ktorých nazbierali 24 bodov za 8 víťazstiev a 3 prehry po predĺžení. Z uplynulých troch zápasov nezískali ani bod. Vedenie klubu sa k trénerskej zmene odhodlalo po nedeľňajšej prehre v Dubnici s domácou Duklou Trenčín 2:5. Šimko sa stal hlavným trénerom hráčov Liptovského Mikuláša pred sezónou 2022/2023. V ročníku 2021/2022 pôsobil pri tíme ako asistent Petra Mikulu.

Prečítajte si aj

Vadim Pereskokov zvolil návrat do slovenskej extraligy. Košice to nie sú

Liptovský Mikuláš je šiesty klub, ktorý sa počas ročníka 2022/2023 odhodlal k trénerskej zmene. Kormidelníka už zmenili aj kluby v Michalovciach, Poprade, Banskej Bystrici (dvakrát), Prešove a Nitre.

Prečítajte si aj

Nitranom dochádza trpezlivosť s tromi hráčmi. Vedenie klubu bude konať

Prečítajte si aj

Veľké meno znova bude hrať extraligový hokej. Po piatich rokoch zakotvilo doma
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články