Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Adrián Holešinský nemusí riešiť mužstvo do roku 2025. Mali sme mimoriadny záujem, tvrdí jeho chlebodarca

PLZEŇ - Slovenský hokejový útočník Adrián Holešinský sa so svojím doterajším zamestnávateľom HC Škoda Plzeň dohodol na pokračovaní spolupráce o dva roky. Nový kontrakt mu vyprší po sezóne 2024/2025. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43872
Zdieľajte:

Holešinský prišiel do Plzne začiatkom novembra 2022 po vyše dvojročnom pôsobení v Nitre. V novom pôsobisku sa okamžite uchytil a pravidelne boduje. V úvodných 10 zápasoch získal 10 kanadských bodov za 4 góly a 6 asistencií.

Prečítajte si aj

Najrýchlejší koniec zmluvy? Bývalý zástupca Košíc patril klubu len pár hodín

"Už od začiatku je Adrián veľký prínos pre náš tím. Mali sme mimoriadny záujem, aby u nás pokračoval a preto som rád, že sme sa dohodli. Ide o výborného ofenzívneho hráča, ktorý nevypustí jediný súboj. Dobre číta hru, vie dať gól a aj ho pripraviť," povedal športový manažér klubu Tomáš Vlasák. Spokojnosť v rozhovore pre klubovú stránku netajil ani bronzový medailista zo ZOH v Pekingu: "Od prvého dňa sa v Plzni cítim výborne. Moja priorita bola zostať v tíme na dlhší čas a keď prišla táto ponuka, neváhal som. Som rád, že mám moju najbližšiu budúcnosť vyriešenú, no zároveň je to záväzok voči vedeniu klub aj tímu, aby som bol každý deň jeho platná súčasť," poznamenal Holešinský.

Pozrite si aj

VIDEO Biť či nebiť? Spišiak sa napokon rozhodol a uspel dobrými údermi do tváre čerstvého reprezentanta

Novú zmluvu oslávil víťazstvom v piatkovom zápase nad HC Olomouc, ku ktorému prispel tromi kanadskými bodmi (1+2), takže svoju bilanciu upravil na 13 bodov (5+8).

Pozrite si aj

VIDEO Hit na brankára a blesková reakcia obrancu: Pod Zoborom diváci sledovali bitku ako z NHL
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články