Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prievan v kabíne posledného tímu celej KHL

KHL
Amur Chabarovsk je momentálne na poslednej priečke celej KHL iba s 28 bodmi. S týmto stavom sa ale nehodlá zmieriť a tak prichádzajú prvé zmeny v kádri.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vedenie klubu Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Amur Chabarovsk podpísalo kontrakty s Fínom Tuukkom Mäntyläm a Rusom Maximom Velikovom. Obaja hráči by mali vystužiť obranné rady ruského klubu, ktorý zároveň ukončil spoluprácu s fínskym útočníkom Jessem Niinimäkim. Informáciu priniesol oficiálny web Amuru.

Tridsaťtriročný Mäntylä naposledy pôsobil v fínskom klube Tappara Tampere. V minulosti už hral v KHL, kde obliekal dresy Neftechimiku Nižnekamsk a Metallurgu Magnitogorsk. O rok mladší Velikov od sezóny 2013/2014 hral za Atlant Mytišči, v 48 stretnutiach nazbieral 9 (4+5) kanadských bodov, pričom v prebiehajúcej sezóne nastúpil na jeden duel.

Tridsaťjedenročný fínsky center Niinimäki sa pred sezónou 2014/2015 presťahoval do ruského klubu z fínskeho Pelicans Lahti. V drese Amuru nastúpil na 23 stretnutí s bilanciou 4 góly a 2 asistencie.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články