Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHL: Skvelý výkon Buffala si odskákal Montreal, Slafkovský nezúročil posun v útokoch

NEW YORK - Hokejisti Buffala Sabres zvíťazili v nočnom stretnutí zámorskej NHL na ľade Montrealu Canadiens 7:2 a ukončili tak osemzápasovú sériu prehier. V drese domácich odohral slovenský útočník Juraj Slafkovský 14:22 minút a do štatistík si pripísal dve strely na bránku, blok a dve trestné minúty.
Zdroj: 43710
Zdieľajte:

Osemnásťročný krídelník dostal šancu v druhom útoku s Christianom Dvorakom a Brendanom Gallagherom namiesto Mikea Hoffmana, ktorý nútene pauzuje pre zranenie v dolnej časti tela. Jednotka tohtoročného draftu má v 14 dueloch v prebiehajúcej sezóne na konte štyri body za tri góly a asistenciu.

Pozrite si aj

VIDEO Bývalý hokejista Matej Ľupták si zavaril na námestí v Banskej Bystrici

Buffalo položilo základ výhry hneď v úvode, keď po dvoch minútach a trinástich sekundách viedlo 3:0. Montreal potom znížil na 2:4, no hostia pridali v treťom dejstve ďalšie tri góly. V drese Sabres zažiaril Jeff Skinner, ktorý strelil dva góly a pridal tri asistencie, Tage Thompson mal bilanciu 1+3 a prvá lajna nazbierala dokopy päť presných zásahov a desať asistencií. Brankár Buffala Craig Anderson mal 29 úspešných zákrokov. Canadiens nepremenili ani jednu zo šiestich presiloviek.

Montreal Canadiens - Buffalo Sabres 7:2

Los Angeles Kings - NY Rangers 3:5

Prečítajte si aj

Extraligový účastník oznámil personálne čistky, od štvrtka ho povedie majiteľ Spenglerovho pohára

Prečítajte si aj

Spodný tím extraligy má na lane zaujímavú posilu, absolvuje mesačnú skúšku
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články