Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kouč Anaheimu sa pozastavil pri Pavlovi Regendovi: Nie je to útok, je to realita

NEW YORK - V štvrtom zápase za sebou nebodoval Pavol Regenda, jeho Anaheim prehral na ľade rozbehnutého St. Louis 2:6. Dvadsaťdvaročný krídelník nastúpil v druhej formácii Ducks, absolvoval 17 striedaní a na ľade strávil 11 minút a 59 sekúnd. Zaznamenal mínusku a jednu strelu.
Zdroj: 43688
Zdieľajte:

Po výbornom kempe si Regenda vybojoval miesto v tíme NHL, ale aj napriek dobrému vstupu do profiligy ho po piatich zápasoch (0+2) poslal Anaheim na farmu. V drese San Diega Gulls v AHL nazbieral Regenda štyri body v štyroch zápasoch a Ducks ho povolali späť. Hneď po návrate do NHL slovenský útočník strelil proti Minnesote svoj prvý gól v kariére, ale ďalšie body zatiaľ nepridal.

Pozrite si aj

VIDEO Mlynarovič obeťou hrozivého zákroku, Petráš bez premýšľania skočil po vinníkovi

"Myslím, že sa vezie na vlne, na ktorej idú všetci mladí hráči. Jeho výkony boli doteraz celkom vyrovnané. Mal dobrý tréningový kemp, zvládol aj vstup do sezóny, ale s pribúdajúcim tempom prichádza mierny pokles,” povedal na Regendovu adresu tréner Ducks Dallas Eakins pre Press Enterprise.

Prečítajte si aj

Košičan po tréningu neschádza z ľadu, outsider nechápe, čo sa s ním stalo

"Na farmu putoval z dôvodu zmien na súpiske a chceli sme aby odohral pár zápasov. Po návrate do NHL sú hráči väčšinou nabudení, ale potom prichádza pokles. Platí to aj v prípade Regendu, herne trochu upadá. Nie je jednoduché udržať si stabilitu výkonov, každý deň treba bojovať naplno o svoje miesto. Nie útok na hráča, ani ho nechcem kritizovať, je to jednoducho realita s akou sa stretáva každý mladý hráč,” dodal Eakins.

Prečítajte si aj

Watling po odchode z Košíc pokračuje pod Tatrami
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články