Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slováci vynechajú Švajčiarsky pohár, Šatan predstavil náhradu i zámer akcie

BRATISLAVA - Slovenská hokejová reprezentácia zakončí rok 2022 domácim turnajom v Bratislave. V rámci podujatia Vianočný Kaufland Cup odohrá dva medzištátne duely, najskôr vo štvrtok 15. decembra proti Nórsku a o dva dni neskôr proti Lotyšsku. Cieľom vedenia národného tímu je zložiť silný tím na čele s bronzovými olympijskými medailistami Petrom Cehlárikom a Marekom Hrivíkom. Vstupenky na podujatie sú už v predaji v sieti Ticketportal.
Zdroj: 43070
Zdieľajte:

Slovensko sa tento rok nepredstaví na tradičnom predvianočnom turnaji vo Švajčiarsku, keďže "Helvéti" sa po vyradení Ruska z dôvodu vojenskej invázie na Ukrajine stali súčasťou seriálu Euro Hockey Tour v spoločnosti Čechov, Fínov a Švédov. Slováci tak museli hľadať náhradný program a výsledkom je Vianočný Kaufland Cup.

Prečítajte si aj

Nerozlučná bratská dvojica si musí nájsť nové útočisko

"Našou snahou je zložiť silný a atraktívny tím, ktorého cieľom bude vyhrať oba zápasy a ovládnuť turnaj pred domácimi fanúšikmi. Preto sme sa rozhodli pozvať aj Petra Cehlárika či Mareka Hrivíka. Veríme, že sa k nim pripoja ďalší skúsení hráči, ktorí prídu na domáce podujatie a potešia slovenských priaznivcov. Nóri aj Lotyši dozaista prídu na Slovensko s najsilnejšími možnými výbermi. Očakávame kvalitné a divácky atraktívne medzinárodné konfrontácie," povedal pre hockeyslovakia.sk generálny manažér slovenskej reprezentácie Miroslav Šatan.

Prečítajte si aj

Uznávaný slovenský tréner získal klubovú príslušnosť

Slováci otvoria účinkovanie na turnaji vo štvrtok 15. decembra od 18.00 h proti Nórsku. O deň neskôr si od 17.00 zmerajú sily Nóri s Lotyšmi a v záverečnom hracom dni v sobotu 17. decembra nastúpia zverenci trénera Craiga Ramsayho od 13.00 proti Lotyšsku. Na oba slovenské zápasy v priestoroch bratislavského Zimného štadióna Ondreja Nepelu si fanúšikovia môžu zakúpiť vstupenky v troch cenových kategóriách - 15 eur, 19 eur a 24 eur. Na piatkový duel medzi Nórskom a Lotyšskom sú k dispozícii iba vstupenky do spodnej časti štadióna po obvode v sektoroch A1 až A12 za jednotnú cenu päť eur.

Prečítajte si aj

Fanúšik Prešova zarazený správaním SBS, Ľupták: Dajte mu moje číslo a dovediem ho na miesto


Program:

Štvrtok 15. decembra: 18.00 Slovensko – Nórsko
Piatok 16. decembra: 17.00 Nórsko - Lotyšsko
Sobota 17. decembra: 13.00 Slovensko - Lotyšsko

Prečítajte si aj

Košice pustili Romana Durného a dochytá sezónu pri konkurentovi, Nitra uvoľnila legionára o súťaž nižšie
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články