Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tretí návrat na Slovensko uskutočnil produktívny legionár

KOŠICE - Najnovšou posilou HC Košice sa stal ruský útočník Denis Parshin. Klub o tom informoval na sociálnej sieti Facebook.
Zdroj: 41271
Zdieľajte:

Skúsený 36-ročný legionár odštartoval ročník v KHL, kde sa mu však v drese Nižnekamsku nedarilo podľa predstáv. Klub ho presunul do VHL, avšak po šiestich stretnutiach v Rusku skončil. Teraz sa po tretí raz vracia do Košíc.

Prečítajte si aj

Zostava SVK proti Dánsku: Nové útoky, premiéra Zvolenčana, strata mladého talentu

V metropole východu strávil už dve anabázy. Tú prvú v ročníku 2019/2020, kedy v deviatich zápasoch dosiahol 4 body. Druhú, vydarenejšiu v sezóne 2021/2022, kedy mal v 39 stretnutiach 43 bodov. Navyše, v play-off v dvanástich štartoch pridal ďalších 7 bodov.

Prečítajte si aj

Fanúšik Prešova zarazený správaním SBS, Ľupták: Dajte mu moje číslo a dovediem ho na miesto

"Pri Denisovi sme šli na istotu. Vieme, čo od neho môžeme očakávať a verím, že bude divákov opäť tešiť svojimi prihrávkami či gólmi. Aktuálne pracujeme na Denisovom prílete do Košíc a pevne verím, že bezproblémovo naskočí do kolotoča a bude našou oporou v nabitom programe. Čo sa týka ďalších pohybov v kádri, po ukončení mesačnej skúšky sme poďakovali a rozlúčili sa s Romanom Durným. Z klubu taktiež odišiel Juraj Milý. O ďalších prípadných zmenách v kádri budeme fanúšikov informovať," uviedol na margo príchodu športový manažér Oceliarov Gabriel Spilar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články