Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Analýza: V zápase Slovana proti Jaroslavľu budú hviezdiť brankári

Dnešná analýza sa bude venovať zápasu KHL medzi Slovanom a Jaroslavľom.
Zdroj: tasr
Zdieľajte:

Slovan - Jaroslavľ (19:00)

Tip: Padne menej ako 4,5 gólu

Kurz: 1,85(DOXXbet)

Analýza

Hokejová KHL nám prináša svoje ďalšie kolo. Zaujímavý zápas je na programe v Bratislave. Domáci Slovan privíta na svojom ľade ruský tím Lokomotiv Jaroslavľ. To, že ide o veľmi dôležitý zápas nemusíme vysvetľovať žiadnemu hokejovému fanúšikovi. Slovan je momentálne na 10-tej priečke ligovej tabuľky a na postupové miesto zaručujúce play off aktuálne stráca 5 bodov. V prípade, že v tomto zápase zvíťazí v riadnom hracom čase, tak sa dotiahne k svojmu súperovi na rozdiel dvoch bodov. To však určite nebude jednoduché.

Lokomotiv nezažil až taký vydarený vstup do ročníka a momentálne 8. miesto je pre túto hokejovú baštu určite miernym sklamaním. Do konca základnej časti však zostáva ešte veľa kôl a čas na zlepšenie určite príde. Hostia patria medzi skúsené tímy s množstvom kvalitných hokejistov. V bránke majú kanadského brankára Sanforda, na ktorého sa taktiež môžu spoľahnúť.

Keďže ide o dôležité stretnutie a na oboch stranách stoja vo forme chytajúci brankári, dovolíme si tvrdiť, že v tomto zápase veľa gólov neuvidíme. Slovan v posledných 5 zápasoch strelil iba 5 gólov, čo je nie príliš úctyhodná bilancia. Lokomotiv ich nastrieľal za ten istý počet odohraných zápasov 2x toľko čo Slovan a v priemere sú to len dva strelené góly na zápas. Vo vzájomných stretnutiach, ktoré zatiaľ súperi odohrali štyri, padlo 3 krát menej ako 5 gólov. V tomto prípade volíme tip, že v zápase padne menej ako 4,5 gólu s najlepším kurzom 1.85, ktorý vypísala stávková kancelária DOXXbet.

Analýzu si pre vás pripravilo: http://etipovanie.net/ - Tipujte zadarmo a vyhrajte bonusy v celkovej hodnote 200 EUR

-

Tipuj teraz úplne bez rizika až za 30 EUR!
Stávkovanie je kumšt a nie každý vyhrá hneď na prvýkrát. V DOXXbete však zo stávkovania netreba mať strach. Vaša prvá stávka je úplne bez rizika. Ak Vám prvý tiket nevyjde, DOXXbet Vám vráti vklad až do výšky 30 €. Tak načo čakať? Zaregistrujte sa v DOXXbete a užite si stávkovanie bez rizika!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: hokejovysvet.sk, etipovanie.net

Diskusia

Podobné články