Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Filip Mešár opäť v noci úradoval. Jeho neskutočný výkon zabezpečil víťazstvo

KITCHENER - Slovenský hokejista Filip Mešár zažiaril aj vo svojom druhom zápase v kanadskej juniorskej súťaži Ontario Hockey League (OHL). V noci na nedeľu strelil v drese tímu Kitchener Rangers dva góly na ľade Guelph Storm, pričom svojím druhým presným zásahom rozhodol v predĺžení o triumfe hostí 4:3. Vyhlásili ho za prvú hviezdu stretnutia.
Zdroj: 43483
Zdieľajte:

Osemnásťročný útočník za nepriaznivého stavu 1:3 naštartoval svoj tím k víťazstvu. Najprv v 36. minúte znížil, keď skóroval zblízka po kombinácii s Francescom Pinellim. Mešárov druhý gólový moment prišiel v druhej minúte predĺženia, keď unikol súperovej obrane a sólo od polovice klziska zakončil efektným forhendovým blafákom. V zápase nazbieral aj dve plusky a prezentoval sa troma strelami na bránku.

Prečítajte si aj

VIDEO Legenda sa navždy rozlúčila: Boston privítal a vytlieskal Zdena Cháru

Mešár nadviazal tak na svoj mimoriadne úspešný debut v OHL, v noci na sobotu vo víťaznom súboji so Sudbury Wolves (7:2) zaznamenal gól a tri asistencie. Po dvoch zápasoch v OHL tak má na konte šesť kanadských bodov (3+3).

Pozrite si aj

VIDEO Najkrajší gól mesiaca? Trenčiansky hokejista parádne zaklincoval Prešov

Mešár, ktorého si vybral Montreal v tohtoročnom drafte NHL v 1. kole z celkového 26. miesta, začal súťažný ročník na farme Canadiens. Za Laval Rocket odohral v AHL iba jeden zápas, následne ho organizácia poslala do juniorky.

Pozrite si aj

VIDEO Incident medzi Nitrou a Trenčínom: Člen realizačného tímu zaútočil hokejkou na hráča
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články