Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Poprad dotiahol do tímu nositeľa legendárneho mena: Pod Tatrami pôsobil aj slávny otec

POPRAD - Slovenský hokejový obranca Sebastián Jasečko sa stal novou posilou extraligového klubu HK Poprad. Kamzíci o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43462
Zdieľajte:

19-ročný Jasečko bol od ročníka 2019/20 hráčom Mladej Boleslavi, kde však výlučne pôsobil v mládežníckych kategóriách. Českú extraligu okúsil v jedinom stretnutí, ďalších dvanásť štartov získal v Chance lige za Ústi nad Labem.

Prečítajte si aj

NHL: Pavol Regenda vypadol zo zostavy Anaheimu, kormidelník Eakins to vysvetlil

„V Mladej Boleslavi som už nevidel šancu dostať sa do prvého tímu kvôli pretlaku obrancov, preto sme sa s agentom rozhodli poobzerať po mieste v slovenskej extralige a Poprad prejavil záujem. Slovenský hokej pravidelne sledujem, takže mám prehľad o lige. Veľmi rád vyhrávam, tak verím, že aj svojim pričinením pomôžem Popradu. Hodnotím sa ako veľkého bojovníka, ktorý ide vždy naplno. Na Poprad si pamätám, bol som ako malý chlapec na štadióne, keď otec strelil víťazný gól v predĺžení vo finále proti Košiciam," uviedol pre oficiálny popradský web Sebastián Jasečko.

Pozrite si aj

VIDEO Incident medzi Nitrou a Trenčínom: Člen realizačného tímu zaútočil hokejkou na hráča

Medzi Kamzíkmi svojho času hrával aj jeho otec Stanislav v rokoch 2009 - 2011. Tri majstrovské tituly vybojoval s HC Košice (1995, 1996 a 1999). Na MS 2000 v Petrohrade získal striebro.

Pozrite si aj

VIDEO Útočník Michaloviec si trúfal na obrancu Nových Zámkov: To však nemal robiť
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články