Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Liga majstrov: Slovan zlyhal aj v piatom vystúpení a je stále vynulovaný

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava prehrali aj vo svojom piatom zápase C-skupiny Ligy majstrov. V stredu podľahli na domácom ľade švajčiarskemu tímu Rapperswil-Jona Lakers 4:6. V tabuľke sú na poslednom 4. mieste bez bodového zisku.
Zdroj: 43353
Zdieľajte:

Švajčiarsky tím zaznamenal prvé víťazstvo v riadnom hracom čase, no tiež už nemá šancu postúpiť do vyraďovacej fázy. Zverenci Jána Pardavého sa stretnú s Rapperswilom v poslednom zápase základnej skupiny v utorok 11. októbra. V druhom stretnutí už istých postupujúcich v "céčku" fínsky klub Tappara Tampere zdolal nemecký EHC Red Bull Mníchov 4:3 po samostatných nájazdoch.

Prečítajte si aj

V mužstve maďarského Miškovca nepresvedčil jediný Slovák

Liga majstrov - C-skupina:

HC Slovan Bratislava - Rapperswil-Jona Lakers 4:6 (1:2, 0:0, 3:4)

Góly: 8. Haščák (Zigo, Beňo), 51. Fominykh (Zigo), 56. Zigo (Beňo, Haščák), 59. Haščák (Pecararo, Takáč) – 4. Forrer, 12. Moy (Jensen, Albrecht), 42. Maier (Albrecht, Jensen), 47. Baragano (Rowe), 54. Jensen (Baragano), 60. Moy (Baragano). Rozhodovali: Šindel (ČR), Stano - D. Konc ml., Durmis (všetci SR), vylúčení: 3:2 na 2 min, presilovky: 0:2, oslabenia: 0:0, 2656 divákov.

Prečítajte si aj

Kanadsko-izraelský hráč, ktorý v minulom ročníku nenastúpil za Spišiakov, doplnil anglický tím

Slovan: Coreau – Ackered, Valach, Beňo, MacKenzie, Golian, Gachulinec, Maier – Haščák, Zigo, Fominykh – Takáč, Harris, Pecararo – Matoušek, Minárik, Lukošík – Török, Bezák, Šotek

Rapperswil: Meyer – Elsener, Maier, Vouardoux, Aebischer, Sataric, Baragano, Pauchard – Jensen, Albrecht, Alge – Bruschweiler, Schroeder, Moy – Eggenberger, Rowe, Čajka – Zangger, Dunner, Forrer

Švajčiarsky celok sa dostal do vedenia už v 4. minúte zápasu, keď Sandro Forrer prekonal brankára Jareda Coreaua. Domáci však vyrovnali, keď Marcel Haščák prestrelil Robina Meyera. V 12. minúte dostali hostia šancu hrať presilovú hru, ktorý využili už po siedmich sekundách gólom Tylera Moya.

Prečítajte si aj

Tréner Dallas Eakins komentuje Regendove výkony

V druhej tretine mali šance oba tímy, no diváci gól nevideli. Začiatok tretej časti patril Rapperswilu, keď sa v priebehu piatich minút presadili Fabian Maier a Inaki Baragano. Slovan ešte dokázal znížiť, keď v 51. minúte skóroval Daniil Fominykh. Hostia potom využili presilovú hru po zakončení Nicklasa Jensena. "Belasí" ešte v závere dva razy prekonali Robina Meyera. Najprv Michal Beňo nahral Tomášovi Zigovi, ktorý z prvej prestrelil Robina Meyera. V predposlednej minúte dal svoj druhý gól v zápase Haščák, no 58 sekúnd pred koncom Moya trafil prázdnu bránu domácich a rozhodol o triumfe hostí.

Prečítajte si aj

Montreal Canadiens rozhodol o Filipovi Mešárovi

Ďalší zápas:

EHC Red Bull Mníchov - Tappara Tampere 3:4sn (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0, 0:1)

Góly: 19. Eder, 33. Lutz, 41. Street – 15. Tuulola, 44. Virta, 48. Henriksson, rozh. nájazd Ojamäki

Tabuľka C-skupiny:

1. Red Bull Mníchov 5 3 1 1 0 21:11 12
2. Tappara Tampere 5 3 1 1 0 16:9 12
3. Rapperswil-Jona Lakers 5 1 1 1 2 15:18 6
4. HC SLOVAN BRATISLAVA 5 0 0 0 5 8:22 0

Pozrite si aj

VIDEO Na východe tuhla krv v žilách: Košický obranca prelomil v chrbte mladíka z Trenčína

Prečítajte si aj

Ďalší traja slovenskí hokejisti sa lúčia s NHL a mieria na farmy
Zdieľajte:
Pridal: Redakcia HS
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články