Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trenčín stratil perspektívneho obrancu, nové pôsobisko našiel v Kanade

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Jakub Chromiak opustil extraligový klub HK Dukla Trenčín a zamieril do zámoria, kde podpísal kontrakt s tímom Sudbury Wolves, ktorý o tom informuje na oficiálnej stránke.
Zdroj: 43344
Zdieľajte:

Účastník OHL netají obrovskú radosť zo zisku 16-ročného slovenského mladíka, ktorý je mladší brat Martina. "Sme naozaj šťastní, že sa Jakub zaviazal nášmu klubu. Je to skvelý mladý obranca, ktorý sa už predstavil v dôležitých rolách na Slovensku. V lete bol kapitán svojej krajiny na Hlinka Gretzky Cup a začiatok sezóny strávil v extralige. Patrí medzi silných obojsmerných obrancov," povedal viceprezident a generálny manažér Sudbury Wolves Rob Papineau.

Prečítajte si aj

Ďalší traja slovenskí hokejisti sa lúčia s NHL a mieria na farmy

Jakub Chromiak odohral za Trenčín 3 zápasy bez získaného bodu. V juniorke nastúpil na jeden duel so ziskom bodu za asistenciu. "Som naozaj nadšený z tejto novej kapitoly v mojom živote. Neviem sa dočkať, kedy spoznám nových spoluhráčov a pustím sa do práce. Počul som, že Sudbury má skvelých fanúšikov a teším sa, že si pred nimi zahrám," uviedol Chromiak.

Pozrite si aj

VIDEO V Prešove bol udelený trest v hre. Bača nešetrne atakoval domáceho Nauša do oblasti hlavy

Pozrite si aj

VIDEO Kukuča podľahol Mezovskému, druhá netradičná dvojica predviedla tvrdú bitku

Pozrite si aj

VIDEO Na východe tuhla krv v žilách: Košický obranca prelomil v chrbte mladíka z Trenčína
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články