Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Vyhlásenie Trenčína k zlému začiatku ročníka: Akcionári komentujú zámer Radosu s Radivojevičom

TRENČÍN - Začiatkom tohto týždňa zverejnil stanovisko prezident HK Dukla Trenčín Miloš Radosa status na sociálnej sieti twitter.com.
Zdroj: 41284
Zdieľajte:

V statuse spomenul možnosť, že je pripravený s Brankom Radivojevičom skončiť v klube, ak to má pomôcť k napredovaniu trenčianskeho hokeja. Trenčín na sociálnej sieti Facebook priniesol vyhlásenie k momentálnej situácii. Prinášame ho v plnom znení bez redakčných úprav:

Prečítajte si aj

Roman Faith vyriešil otázku aktuálnej sezóny a odišiel do tretieho ligového tímu

"Akcionári a Dozorná rada HK Dukla Trenčín nepodporili prípadné zmeny na pozíciách predsedu predstavenstva M. Radosu a člena predstavenstva B. Radivojeviča. Sme si vedomí nelichotivej pozície klubu po športovej stránke. Budeme hľadať alternatívy zmien v riadení klubu, s cieľom zapojenia väčšieho počtu odborníkov v jednotlivých oblastiach. Stojí pred nami veľmi náročná sezóna a sme presvedčení, že po Novom roku vykorčuľujeme na zápasy už aj na domácom ľade. Pracujeme na okamžitom posilnení kádra, s cieľom zvýšiť kvalitu a produktivitu nášho tímu. Vedenie klubu veľmi oceňuje súdržnosť našich partnerov a sponzorov, ktorí nás aj v tejto veľmi komplikovanej sezóne podporujú, za čo im veľmi pekne ďakujeme. Fanúšikov žiadame o trpezlivosť a podporu."

Pozrite si aj

VIDEO Čo to zahodil hokejista Košíc?! Neuveriteľný okamih v Crow aréne má dvoch aktérov

Prečítajte si aj

Zemetrasenie v Trenčíne? Kľúčoví manažéri sú pripravení odísť

Prečítajte si aj

VIDEO Regenda opäť skóroval a prispel k porazeniu kolegu z reprezentácie, Slafkovský s Mešárom padli na nulu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články