Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Samuel Buček odkryl skutočný dôvod ukončenia zmluvy v Nižnekamsku

BRATISLAVA - Slovenský hokejový útočník Samuel Buček je momentálne bez klubovej príslušnosti. Pred pár dňami opustil účastníka KHL Neftechimik Nižnekamsk.
Zdroj: 43300
Zdieľajte:

Talentovaný nitriansky rodák mal pôvodne namierené do kempu tímu NHL Seattle Kraken, avšak na poslednú chvíľu sa rozhodol uprednostniť najlepšiu európsku súťaž. Zmluvu získal v Nižnekamsku a každý bol zvedavý na to, či dokáže v Rusku naplniť predpoklady strelca zo slovenskej extraligy, kde za Nitru nastrieľal v minulej sezóne až 54 gólov.

Prečítajte si aj

Misia Tibora Vargu v extralige skončila, prestúpil do nového projektu

„Bohužiaľ, niekedy sa veci nevyvíjajú tak, ako si želáme. Na svoju šancu ukázať sa v KHL si musím ešte chvíľku počkať. Stále som mladý a všetko mám pred sebou. Ak vás naozaj zaujíma, čo sa udialo, treba si pozrieť môj ice time za všetky zápasy a sami pochopíte, že som nedostal dostatok priestoru ukázať svoje kvality. Napriek tomu to bola pre mňa obrovská skúsenosť a toto rozhodnutie neľutujem," odhalil pozadie odchodu z ruského klubu pre web sport24.sk Buček, na ktorého reagovali fanúšikovia rôznymi spôsobmi.

Prečítajte si aj

Zemetrasenie v Trenčíne? Kľúčoví manažéri sú pripravení odísť

„Nitra je a aj navždy bude miesto, kde som vyrastal a kde sa začala moja profesionálna kariéra a vždy sa tam rád vrátim. Momentálne však sám potrebujem ešte pár dní na definitívne rozhodnutie, kde budem pôsobiť," dodal Buček na margo toho, že ho viacero priaznivcov Nitry volá späť pod Zobor.

Prečítajte si aj

Slovenský hokej zasiahla tragédia: Svet opustil držiteľ kompletnej medailovej zbierky z MS

Pozrite si aj

VIDEO Na Slovane neuznali unikátny gól slovenskému reprezentantovi

Pozrite si aj

VIDEO Čo to zahodil hokejista Košíc?! Neuveriteľný okamih v Crow aréne má dvoch aktérov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport24.sk

Diskusia

Podobné články