Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prvoligové mužstvo náhle zmenilo šéfa striedačky, nahradil ho jeho bývalý zverenec

TOPOĽČANY - Prvoligový klub HC Topoľčany v najbližšom období nepočíta so službami doterajšieho kormidelníka Ľubomíra Hurtaja. Klub o tom informuje na sociálnej sieti.
Zdroj: 36673
Zdieľajte:

Dôvodom sú momentálne zdravotné problémy bývalého 46-ročného skvelého útočníka, ktorý získal striebro na MS 2000 v Petrohrade. Na topoľčianskej striedačke stojí nepretržito od ročníka 2016/17. "Na začiatku sezóny sme avizovali podpis zmluvy s hlavným trénerom Ľubomírom Hurtajom. Pozornému oku fanúšika určite neušlo, že v posledných zápasoch na lavičke Žochárov nevedie naše mužstvo práve on, v klube však naďalej pôsobí. Po bližšie nešpecifikovaných zdravotných komplikáciách Ľubomíra Hurtaja sa na lavičku Topoľčian postavil skúsený odchovanec Jozef Kováčik.

Prečítajte si aj

Čo sa stalo s Richardom Pánikom?

Myslíme, že Jozefa netreba zvlášť predstavovať, nakoľko je naším odchovancom, hrával hokej ako za náš klub tak aj za kluby Slovenskej extraligy a tiež Českej extraligy. Po konci hokejovej kariéry začal zbierať skúsenosť aj ako tréner. Najskôr na lavičke HK Levice a neskôr aj ako asistent trénera v Českej extralige v tíme HC Kometa Brno. Teraz povedie naše mužstvo od začiatku sezóny," uviedol topoľčiansky klub.

Prečítajte si aj

Barážový hrdina po nezáujme medzi elitou a konci Capitals prijal ponuku minuloročného nováčika

Prečítajte si aj

Nepríjemná situácia v Nových Zámkoch: Cudzinec s okamžitou platnosťou rozviazal zmluvu

Prečítajte si aj

Úvod NHL bez Rusov v Česku? Buď pôjdeme všetci, alebo nikto, znie od jedného z aktérov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články