Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovinský reprezentant posilní Banskú Bystricu

BANSKÁ BYSTRICA - Novou posilou HC 05 Banská Bystrica sa stal slovinský reprezentačný obranca Žiga Pavlin. Klub o tom informoval na oficiálnom webe a sociálnych sieťach.
MetaHeadline: Marcel Rodman David Žiga Pavlin.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Skúsený 37-ročný zadák sa pod Urpín sťahuje v Michalovciach. Ročník 2022/2023 bude už jeho štvrtým na Slovensku. Predtým pôsobil v Košiciach a Michalovciach.

Prečítajte si aj

Liga majstrov sa blíži. Podarí sa Slovanu postúpiť? + PROGRAM

Vlani na Zemplíne odohral dokopy 50 zápasov, v ktorých strelil 4 góly a pridal 19 asistencií. Navyše, plnil rolu asistenta kapitána. „Čo sa týka očakávaní pred novou sezónou, určite budeme chcieť zvíťaziť v každom jednom zápase a budeme chcieť byť protivníkom, proti ktorému súperi nebudú hrať radi,” uviedol Pavlin pre klubový web.

Prečítajte si aj

NHL o Slafkovskom: Jeho strop je vysoko

„Som rád, že prišla možnosť na Žigu, ktorý má obrovské skúsenosti. Aj z medzinárodného fóra, či už z majstrovstiev sveta alebo aj z olympiády, taktiež to ide aj s vekom a tie jeho skúsenosti sú výborné. Rovnako tak sme mali o ňom skvelé referencie a som rád, že sme dospeli k jeho podpisu,” uviedol na margo skúseného zadáka Michal Hudec.

Prečítajte si aj

Vysoké ambície Senice pomôže naplniť aj mladý útočník z bratislavského Slovana

Pavlin prichádza do Banskej Bystrice zaplniť miesto po Jakeovi Cardwellovi. Účastník dvoch olympijských turnajov a troch majstrovstiev sveta elitnej kategórie by mal byť potrebným kúskom do skladačky Baranov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: facebook.com, eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články