Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Juraj Faith si našiel nový angažmán: Zahraničný klub povedie s bratom hokejistu Popradu

NOWY TARG - Novým trénerom poľského klubu Podhale Nowy Targ sa stal Juraj Faith, ktorý v sezóne 2022/23 bude tvoriť tandem s krajanom Marcelom Skokanom z Popradu, ktorý je brat útočníka Dávida. Informuje o tom poľský web hokej.net.
Zdroj: 36153
Zdieľajte:

Faith bol ostatné dva ročníky jedným z asistentov trénera v Michalovciach. V sezóne 2020/21 získal s mužstvom bronz. K Poliakom sa dostal na základe referencií od Tomeka Valtonena, s ktorým spolupracoval na Zemplíne.

Prečítajte si aj

HGC 2022: Zo zostavy SR 18 vypadol mladík z Nových Zámkov, náhrada prišla zo Slovana

"S Tomekom sme konzultovali, ktorý sa o ňom vyjadril pozitívne. V Jurajovi vidím potenciál," povedal Zdzisław Zaręba, prezident klubu z Noweho Targu. 46-ročný Druhý kouč je Popradčan Marcel Skokan, ktorý dostal prednosť pred Ivanom Droppom. Tamojšie prostredie pozná, keďže sa k seniorom presúva od kategórie dorastencov, kde bol na poste hlavného trénera.

Prečítajte si aj

Veľká útočná ryba uviazla v sieti extraligového Liptovského Mikuláša

"Obaja tréneri budú rovnocenní. Prečo takéto rozhodnutie? Každý tréner to raz musí zažiť. Sú odhodlaní a chcú urobiť prvý krok. Poskytli sme im šancu a dúfam, že ju využijú," dodal na margo slovenskej dvojice lodivodov Zaręba.

Prečítajte si aj

Matt Petgrave s novým pôsobiskom, v klube by mal byť hviezdou
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokej.net

Diskusia

Podobné články