Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Florida prišla o jednu z opôr: Hviezdny útočník je už po operácii

NEW YORK - Kanadský hokejista Anthony Duclair sa podrobil operácii Achillovej päty a nestihne nový ročník zámorskej NHL. Útočník Floridy Panthers sa podľa generálneho manažéra klubu vráti na ľad až v polovici sezóny, ktorá by mala odštartovať 11. októbra.
Zdroj: 42764
Zdieľajte:

Duclair si v uplynulej sezóne vytvoril maximá v počte gólov (31) aj bodov (58), v 74 zápasoch pridal aj 27 asistencií. V ôsmich dueloch play off strelil jeden gól a zaznamenal dve asistencie. Duclair má pred sebou ešte dve sezóny z trojročného kontraktu v celkovej hodnote 9 miliónov dolárov. Florida ho môže umiestniť na listinu dlhodobo zranených hráčov, aby si pod platovým stropom nechala tri milióny na prípadné pohyby na súpiske.

Prečítajte si aj

Nový hviezdny spoluhráč pre Mareka Hrivíka?

"Panteri" získali Prezidentskú trofej pre najlepší tím základnej časti, ale v druhom kole play off vypadli s neskorším finalistom Tampa Bay Lightning 0:4 na zápasy.

Prečítajte si aj

V Brezne ostáva produktívny útočník: Oslovili ho podmienky a ambície

Dvadsaťšesťročného útočníka draftovali v roku 2013 New York Rangers v treťom kole z 80. miesta. V 470 zápasoch základnej časti v dresoch Rangers, Arizony Coyotes, Chicaga Blackhawks, Columbusu Blue Jackets a Ottawy Senators nazbieral 252 bodov (120+132). V 14 stretnutiach play off má bilanciu 1+2. Informáciu priniesla agentúra AP.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články