Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Topoľčanom sa upísali kouč, brankár a staronový obranca

TOPOĽČANY - Vedenie prvoligového klubu HC Topoľčany podpísalo nové zmluvy s trénerom Ľubomírom Hurtajom a brankárom Erikom Kompasom. Defenzívu vystužil zo Žiliny Martin Hřebíček, ktorý už v Topoľčanoch pôsobil. Prvoligista o tom informuje na sociálnej sieti.
Zdroj: 35674
Zdieľajte:

Pre 46-ročného trénera Ľubomíra Hurtaja, ktorý je v klube aj športový manažér, to bude už siedma sezóna na lavičke tímu spod Tribeča. "Je pravda, že som mal ponuku z jedného prvoligového mužstva, kde prebehli rokovania, ale nakoniec som dospel k záveru, že to nie je úplne to, čo by som chcel. Topoľčany čakali ako to dopadne a nakoniec sme sa dohodli na pokračovaní v našej práci. Následne som podpísal zmluvu na dve sezóny," uviedol dlhoročný kormidelník Topoľčian.

Prečítajte si aj

Kometa Brno získal tri veľké ryby, bývalého útočníka Popradu a rieši príchod z NHL

Nový kontrakt s klubom uzavrel brankár Erik Kompas. Dvadsaťsedemročný odchovanec Dukly Trenčín pridá celkovo štvrtý ročník pod Tribečom. V sezóne 2021/22 odchytal v priebehu základnej časti 30 zápasov s úspešnosťou zásahov 94,5% s priemerom 2,01 gólu na zápas. V play-off pridal ďalších 8 stretnutí (94,3%, 2,06).

Prečítajte si aj

Senica má trénera, brankársku stálicu a Skalici uchmatla hráča elitnej formácie

Český hokejový obranca Martin Hřebíček sa vracia do HC Topoľčany po dvoch sezónach, ktoré strávil v Leviciach, respektíve Žiline. S Vlkmi sa stal víťazom druhej najvyššej súťaže. K tomu prispel 9 bodmi (3+6) v 31 zápasoch. Dve stretnutia bez bodu absolvoval za Banskú Bystricu v extralige.

Prečítajte si aj

Vlastimil Plavucha sa po troch rokoch vracia k hokeju

Prečítajte si aj

Zberateľ extraligových trofejí povedie slovenský tím z postu druhého kouča
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články