Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Špičkový tím KHL získal na tri roky zaujímavú posilu zo zámoria

MOSKVA - Ruský hokejista Maxim Mamin nebude ďalej pôsobiť v klube NHL Florida Panthers. Po tom, ako mu vypršal kontrakt s "pantermi", sa rozhodol vrátiť do KHL. Podľa TSN podpísal trojročnú zmluvu s CSKA Moskva, v ktorom už v minulosti odohral šesť sezón.
Zdroj: 42743
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný útočník nastúpil v minulom ročníku za Floridu v 40 zápasoch základnej časti, v ktorých strelil sedem gólov a pridal rovnaký počet asistencií. V play off dostal šancu v štyroch dueloch, v ktorých nebodoval.

Prečítajte si aj

Žilinčania si udržali silného krídelníka: Za dva roky dosiahol 118 kanadských bodov

Sedem zápasov s bilanciou 2+3 absolvoval aj na farme "panterov" v Charlotte (AHL). Mamina draftovala Florida v roku 2016 z celkového 175. miesta. Za Panthers hral už v rokoch 2017-2019, následne odišiel do KHL, kde obliekal dres CSKA tri sezóny až do roku 2021, keď sa vrátil na Floridu.

Prečítajte si aj

Príchod na Slovensko hlási obávaný kanonier Roman Tománek

Panthers v pondelok podpísali novú dvojročnú zmluvu s 24-ročnú obrancom Mattom Kierstedom, ktorý sa mohol stať v júli obmedzeným voľným hráčom. Dvojcestný kontrakt mu na profiligovej úrovni vynesie v priemere 762.500 dolárov za sezónu.

Prečítajte si aj

Novovzniknutá Senica po siedmich rokoch berie strateného syna: Za Duklu strelil cez 60 gólov
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články