Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HK Poprad stavil na osvedčeného útočníka: Pod Tatry mieri tretíkrát

POPRAD - Hokejový útočník Lukáš Paukovček sa vracia do HK Poprad. Účastník Tipos extraligy o tom informoval na svojom webe.
Zdroj: 42679
Zdieľajte:

Tridsaťjedenročný center začne svoju šiestu sezónu v Poprade. „Dá sa povedať, že Poprad je moja srdcovka, pretože sa tu vraciam po tretíkrát. Ale na druhej strane treba dodať, že je to aj preto, že je to klub na vysokej úrovni, je tu super zázemie a dva krásne štadióny. Pre mňa je to super miesto na hokej,“ povedal o svojom návrate pod Tatry.

Prečítajte si aj

Martin Réway skončil v Česku a presúva sa do kvalitnejšej súťaže

Po skončenej sezóne prišla od vedenia Popradu ponuka a dohoda sa zrodila rýchlo: „Po sezóne som dostal ponuku, aby som sa vrátil pod Tatry. Prostredie dôverne poznám, a preto som neváhal a bola to moja priorita. Rýchlo sme sa dohodli a som tu.“

Prečítajte si aj

Zámorský titul ide na Slovensko: Zariadila ho hviezda z Košíc!

Paukovček naposledy pôsobil v Poprade v sezóne 2019/20, keď odišiel v januári do Trenčína počas výmeny za Adama Lapšanského. „Každý rok dá hráčovi niečo nové, každým rokom sa niečomu priučím a do Popradu sa vraciam o dve sezóny skúsenejší. Verím, že nová sezóna bude lepšia po tímovej a aj individuálnej stránke. Poprad má vždy vysoké ambície, verím, že vytvoríme dobrú partiu, kabína bude mať charakter a zabojuje o tie najvyššie priečky,“ dodal.

Prečítajte si aj

Ambiciózny švédsky tím získal gólmana s minulosťou v Slovane Bratislava

Lukáš Paukovček strávil celú kariéru na Slovensku. Počas 11 sezón v slovenskej najvyššej súťaži nazbieral postupne v dresoch Liptovského Mikuláša, Popradu, Nitry, Trenčína a Banskej Bystrice 227 bodov za 83 gólov a 144 asistencií, na ktoré potreboval odohrať 502 duelov. Tri sezóny odohral aj za materský Liptovský Mikuláš, keď pôsobil v druhej najvyššej slovenskej súťaži.

Prečítajte si aj

Zvolenský dres vyzlieka pilier Jérémy Roy a zamieril do najlepšej ligy v Európe
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články