Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Popradská ikona podpísala zmluvu v Michalovciach

MICHALOVCE - Slovenský hokejový útočník Matúš Paločko bude v sezóne 2022/2023 pôsobiť v HK Dukla Ingema Michalovce. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 38169
Zdieľajte:

Ročník 2021/2022 odohral v drese MHk 32 Liptovský Mikuláš a v 50 zápasoch základnej časti mal bilanciu šesť gólov a 13 asistencií. V baráži o extraligu proti Žiline získal v piatich zápasoch tri body (1+2). Prevažnú časť doterajšej kariéry odohral v materskom Poprade. V najvyššej slovenskej súťaži doteraz nastúpil do 562 zápasov, v ktorých nazbieral 212 bodov (94+118).

Prečítajte si aj

Martin Réway skončil v Česku a presúva sa do kvalitnejšej súťaže

Michalovský klub v nedávnom období zverejnil mená 19 hráčov, s ktorými počíta pre sezónu 2022/2023. Novými tvárami v drese "líšok" sú aj brankár Stanislav Škorvánek, obrancovia Jakub Cibák a Christián Michalčin a útočníci Juraj Bezúch, Peter Bjalončík, Samuel Chalupa, Adam Lapšanský, Dávid Okoličány, Radovan Puliš a Filip Vašaš. Na pokračovaní spolupráce s klubom sa dohodli brankári Tomáš Vošvrda a Jakub Hrubovský, obrancovia Miroslav Macejko, Vladimír Mihálik a Adam Stripai a útočníci Dávid Buc, Peter Galamboš, Jakub Suja a Roman Žitný.

Prečítajte si aj

Dvaja slovenskí hokejisti ešte nemajú klubovú príslušnosť na novú sezónu

Prečítajte si aj

Zámorský titul ide na Slovensko: Zariadila ho hviezda z Košíc!
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články