Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Levice získali ďalšieho zvučného trénera: Príchod do práce po troch rokoch

LEVICE - Novým trénerom prvoligových hokejistov HK Levice sa stal Ivan Dornič st. Klub o tom informoval na sociálnej sieti. Skúsený 60-ročný kouč naposledy trénoval ešte v ročníku 2018/19 český Hodonín.
Zdroj: 25802
Zdieľajte:

V Leviciach sa vystriedali v uplynulej sezóne dvaja kormidelníci. Začínal Andrej Výboh, známy televízny expert. Koncom októbra 2021 sa však vzdal postu a na jeho miesto bol vymenovaný Dušan Gregor. Ten je už v Dubnici, a tak klub potreboval vyplniť prázdne miesto lodivoda.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant Pavol Regenda podpísal dvojročnú zmluvu s klubom NHL!

„S Ivanom sa poznáme už od nášho spoločného pôsobenia v extraligovej HK Nitra a neskôr sme sa stretli ako rivali na lavičkách HK Poprad vs HC Detva. Jeho schopnosť strhnúť mužstvo a hráčov na svoju stranu je tým, čo naši hráči potrebujú. Verím, že sa nám spolu podarí vytvoriť hlavne dobrú pracovnú atmosféru v celom realizačnom tíme, ako aj vo vnútri mužstva, čo by malo priniesť zlepšenie aj v podobe herného prejavu a postavenia v tabuľke. Prvotným cieľom je však development mladých hráčov,“ vysvetlil dôvody angažovania Dorniča staršieho Marcel Ozimák, športový riaditeľ Levíc.

Prečítajte si aj

Zmluvu s Liptovským Mikulášom uzavrela výrazná posila zo Zvolena
Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články