Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kamzíci sa budú spoliehať na služby zlého muža najvyššej súťaže

POPRAD - Hokejový klub HK Poprad predĺžil zmluvu so Samuelom Petrášom o ďalšiu sezónu.
Zdroj: 41401
Zdieľajte:

Dvadsaťsedemročný útočník prišiel do klubu v decembri 2021 výmenou za Lukáša Handlovského z Liptovského Mikuláša a v 29 dueloch v drese "kamzíkov" nazbieral sedem bodov (1+6). V siedmich zápasoch play off pridal gól a asistenciu. "Veľmi dobre som sa tu udomácnil, kabína bola super, s chalanmi sme si sadli a tiež sa mi veľmi páčilo prostredie. Kvôli viacerým faktorom sme sa výsledkovo trápili, ale nakoniec sme odohrali fantastickú sériu s Nitrou. Verím, že popradskí fanúšikovia boli so mnou spokojní," povedal pre oficiálnu stránku klubu.

Prečítajte si aj

Šarišania doplnili tím o päť slovenských hokejistov a jeden prírastok z Talianska

"Všetci vieme, aký je jeho prejav. Svojim spôsobom sa vie dostať hráčom pod kožu, ktorí sa potom nesústredia na hokej. Je výborný v checking line, na oslabeniach, dohráva súboje a je najlepší v blokovaní striel. Hráči a fanúšikovia súpera ho nemajú radi, ale svojim konaním vie získať veľa presiloviek. Verím, že v novej sezóne pridá aj pridanú hodnotu v podobe produktivity, pretože na ľade je veľký bojovník," povedal hlavný tréner Martin Hrnčár.

Prečítajte si aj

Košice stratili jedného z najlepších nahrávačov, ale ulovili strelca Slovana Bratislava

Petráš doposiaľ pôsobil v slovenskej extralige v dresoch Piešťan, Orange 20, Zvolena, Slovana, Liptovského Mikuláša a Popradu. Dokopy s play off nazbieral 317 štartov a v nich 69 bodov za 26 gólov a 43 asistencií. Sezónu 2017/18 strávil vo VHL v drese Sokola Krasnojarsk. Slovensko reprezentoval na MS do 18 rokov a v roku 2015 aj na bronzových MS do 20 rokov.

Prečítajte si aj

Hokejový srdciar a obľúbenec Prešova pridá druhú sezónu pri Toryse
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články