Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Veľký muž sa rozlúčil so Slovanom Bratislava

BRATISLAVA - V extraligovom klube HC Slovan Bratislava skončil generálny manažér Maroš Krajči. Informuje o tom oficiálny web úradujúceho slovenského šampióna.
Zdroj: 35913
Zdieľajte:

54-ročný Maroš Krajči pracoval v bratislavskom Slovane dve dekády. Medzi belasých zamieril v roku 2000. Počas jeho sedemnásťročného pôsobenia získal klub šesť titulov. Bratislava bola dvakrát svedkom aj hokejového sviatku, keď do hlavného mesta Slovenska zavítali najskôr v roku 2008 hokejisti Tampy Bay a o tri roky neskôr i NY Rangers. Krajči v roku 2017 odišiel z klubu. Naspäť ho prilákal nový majiteľ Rudolf Hrubý, s ktorým sa dohodol na dvojročnom kontrakte. Toto obdobie uzavrel ziskom majstrovského titulu.

Prečítajte si aj

MS 2022: Šampionát končí pre slovenského mladíka

„Svoju misiu som splnil. Slovan získal vo svojej jubilejnej storočnicovej sezóne vytúžený titul, čo bol náš hlavný cieľ. Teraz už treba dať šancu niekomu inému. So súčasnými majiteľmi som mal počas ostatných dvoch rokov veľmi dobré vzťahy. Vždy im ako celoživotný fanúšik Slovana zostanem vďačný za to, že pred dvomi rokmi klub v ťažkej situácii zachránili, finančne stabilizovali a nasmerovali k aktuálnemu úspechu,“ uviedol Krajči pre oficiálnu stránku Slovana.

Prečítajte si aj

Chris Langkow sa rozlúčil s Novými Zámkami a prestúpil do silného klubu

Prečítajte si aj

Kamzíci z Popradu sa budú šiesty rok spoliehať na služby skúseného centra
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články