Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pod Urpínom sa zrodil jedenásty kontrakt: Dres Baranov si bude ďalej obliekať posila zo Slovana

BANSKÁ BYSTRICA - V kádri hokejistov HC 05 Banská Bystrica bude v sezóne 2022/2023 naďalej pôsobiť aj obranca Patrik Bačik. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.
Zdroj: 42427
Zdieľajte:

Bačik prišiel do Banskej Bystrice počas sezóny 2021/2022 zo Slovana Bratislava výmenou za obrancu Alexa Bretona. V drese "baranov" doteraz odohral 36 zápasov, v ktorých si do štatistík pripísal 1 gól, 9 asistencií, 28 trestných minút a 13 plusových bodov.

Prečítajte si aj

Vladimír Országh sa dohodol na zmluve so silným európskym klubom

"V prvom rade som Banskej Bystrici vďačný za to, že ma po zranení prijali a dali mi priestor, ktorý som potreboval, aby som sa znovu dostal do formy. V klube som našiel perfektný kolektív, skvelých fanúšikov, pekné mesto a bodku za tým dal podpis trénera, ktorý sa mne osobne ako ľudsky, tak aj trénersky veľmi pozdával," povedal Bačik pre klubovú stránku.

Pozrite si aj

VIDEO Slafkovský, Tatar, Nemec, Regenda a Ramsay aktérmi hokejovej hitovky MS 2022

Okrem neho si už banskobystrický klub pre ďalšiu sezónu zmluvne zaviazal aj obrancov Victora Björkunga, Ivana Ďatelinku a Mateja Baču a útočníkov Andreja Bíreša, Michala Kabáča, Kristoffa Kontosa, Dávida Šoltésa, Alexa Tamášiho, Brandena Troocka a Alexa Výhonského.

Prečítajte si aj

Kongres SZĽH: Jasné víťazstvo Šatana nad Jurinyim, do VV sa dostal aj šéf Slovana
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články