Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Takmer sa zabil a miesto veľkej kariéry má na krku väzenie!

Mládežnícky reprezentant, dvadsaťročný Milan Kolena, mal včera v ranných hodinách ťažkú autonehodu, pri ktorej takmer prišiel o život. Teraz mu hrozí väzba.
Zdroj: TASR/ KR PZ
Zdieľajte:

Čo sa vlastne stalo?

Včera v ranných hodinách sa na ceste tretej triedy v Turčianskej Štiavničke stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej sa vážne zranili 4 osoby. Medzi nimi bol aj kapitán mládežníckej reprezentácie Milan Kolena, ktorý mal motorové vozidlo Hyundai ix 35 riadiť. Toto auto si Milan zakúpil len pred mesiacom.

„Hokejový útočník MHC Mountfield Martin Milan Kolena mal dnes skoro ráno vážnu autonehodu. Následne podstúpil v Martine operáciu. K ďalším veciam ohľadom tejto smutnej udalosti sa vyjadríme dodatočne. Všetkým štyrom zraneným osobám prajeme veľa síl a to veľmi potrebné zdravie“. Informáciu priniesla vo večerných hodinách oficiálna fanúšikovská stránka klubu MHC Martin.

Vážne zranenia celej posádky

Milan pravdepodobne nezvládol riadenie a vyletel z cesty. Auto zastavil až strom, do ktorého auto vrazilo ľavou bočnou stranou. Celá posádka utrpela vážne zranenia. Najhoršie skončil Milanov spolujazdec. Ten sa ešte včera večer podrobil operácii mozgu. Ďalší dvaja spolujazdci, ktorí sedeli v zadu skončili so zlomeninou ruky. Milan Kolena utrpel ťažké fraktúry panvy a ruky.

Mohlo byť ešte horšie

Tesne pred nehodou sa za Milanove vozidlo zavesila policajná hliadka. Práve tá zareagovala pohotovo a na miesto nehody okamžite privolala záchranku. Ktovie, čo by sa dialo, ak by policajná hliadka nezareagovala takmer okamžite. Zranenia posádky boli natoľko vážne, že si vyžadovali okamžitú pomoc. Milan Kolena bol na mieste oživovaný a len rýchla pomoc mu pravdepodobne zachránila život. Odhadovaná hmotná škoda na vozidle je 25 000 eur.

Problémy s alkoholom

Milan Kolena začínal túto sezónu v drese majstrovských Košíc. Po trinástich zápasoch ale smeroval do MHC Martin. Podľa našich informácií bolo dôvodom Milanovho odchodu z východu to, že sa opil a neprišiel na tréning.

Skončí vo väzení?

Alkohol mal hrať hlavnú rolu aj pri včerajšej nehode. Milanovi v krvi namerali 1,8 promile alkoholu. Nakoľko Milan viedol pod vplyvom motorové vozidlo a zapríčinil nehodu, pri ktorej ohrozil život ďalších troch osôb, reálne mu hrozí väzba na 1 až tri roky a zákaz činnosti na 5 rokov!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články