Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

MS 2022: K tímu sa pripojí hrdina OH, brankár zo zámoria a šampión z Třinca. A čo Hrivík a Cehlárik?

DRÁŽĎANY - V kádri slovenskej hokejovej reprezentácie pred MS v Helsinkách už nebude pokračovať v príprave brankár Dominik Riečický. Na utorňajšom zraze v Žiline pred turnajom Kaufland Cup pribudnú do mužstva brankár Adam Húska a útočníci Juraj Slafkovský a Miloš Roman. Po sobotnom prípravnom zápase v Drážďanoch o tom informoval manažér reprezentácie Oto Haščák.
Zdroj: 41865
Zdieľajte:

Potvrdil tiež, že na MS nebudú štartovať Marek Hrivík a Peter Cehlárik. "Pripojí sa k nám Húska, Slafkovský a aj Roman, hoci je unavený po finálových bojoch v českej lige. Uvidíme, v ktorých zápasoch nastúpia. Tento tím zatiaľ zostane pohromade, zariadime sa aj podľa vývoja finálovej série v slovenskej extralige. Sledujeme tam štyroch hráčov," povedal Haščák.

Prečítajte si aj

Ramsayho výhra teší, ale podľa jeho slov sme nehrali najlepšie

Okrem Romana prichádzajú do úvahy aj jeho kluboví spoluhráči Marko Daňo a Martin Marinčin. "Markovi sa chystám telefonovať a aj Marinčinovi," potvrdil Haščák.

Prečítajte si aj

Príprava MS 2022: Slováci opäť porazili Nemcov

Z NHL by mohli Slovensko na šampionáte posilniť Tomáš Tatar, ostatní hráči sa vyjadrili negatívne, ďalších čaká play off. "Miro Šatan je v kontakte s Tomášom Tatarom, ale ten je momentálne chorý. Ale je to otvorené. Ostatní chlapci ako Studenič, Chára a Sekera povedali, že nie. Necháme si otvorené miesto pre dvojicu Černák - Feherváry, aspoň jeden by nám mohol pomôcť," povedal manažér.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant pokračuje vo Vítkoviciach

Haščáka v sobotu čakal ešte telefonát s obrancom Martinom Gernátom, ktorý si však lieči zranenú nohu: "Mám s ním naplánovaný hovor, dnes mal nejaké cvičenia a sme dohodnutí, že si zavoláme. Musí sa rozhodnúť on po lekárskej prehliadke."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články