Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

NHLPA bude mať nového riaditeľa

NEW YORK - Hráčska asociácia hokejovej NHL (NHLPA) začala hľadať nového výkonného riaditeľa. Na tomto poste po vyše 10 rokoch končí Don Fehr.
Zdroj: 3868
Zdieľajte:

"Mnoho hráčov, ktorí v predchádzajúcich 11 rokoch hrali v NHL, oceňuje úspechy pod vedením Dona Fehra. Našu organizáciu stabilizoval po veľmi náročnom období," citovala agentúra AP z oficiálneho vyhlásenia asociácie. Tá zostaví za účelom hľadania nového riaditeľa sedemčlennú komisiu.

Prečítajte si aj

Pardavý aj Valach sa zhodujú: Výsledok teší, ale takto hrať viac nemôžeme. Kto dnes nastúpi v bráne?

Sedemdesiattriročný Fehr nastúpil na post v decembri 2010 po dlhodobom pôsobení v rovnakej funkcii v bejzbalovej MLBPA. Svoj odchod, ktorého dôvod zatiaľ nie je známy, začal zvažovať na jeseň. Na pozícii zotrvá, kým sa nenájde jeho náhrada, NHLPA bude informovať o pokroku v tomto procese na pravidelnom júnovom stretnutí.

Prečítajte si aj

NHL: Víťaz základnej časti s dvojciferným debaklom od Montrealu, Chára strelil druhý gól

Hokejistov prestížnej zámorskej ligy viedol počas dvoch vyjednávaní o kolektívnej zmluve v rokoch 2013 a 2020. Nedávno čelil obvineniam z pochybenia v prístupe k nahláseniu sexuálneho obťažovania v klube Chicago Blackhawks. Nezávislé vyšetrovanie americkej právnickej spoločnosti Cozen O'Connor však nezistilo zo strany NHLPA žiadne pochybenia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články