Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Radovan Bondra končí vo Vítkoviciach. Nie je jediný

OSTRAVA - Slovenský hokejista  Radovan Bondra nebude pokračovať v kádri HC Vítkovice Ridera. Vedenie českého extraligového klubu oznámilo, že s 25-ročným krídelníkom nepredĺži zmluvu.
Zdroj: 39336
Zdieľajte:

Okrem Bondru končia v tíme aj brankár Daniel Dolejš, obrancovia Karel Plášil, Ruslan Pedan a útočníci Rob Flick a Jan Hruška. "Sú to hráči, ktorým sa k záveru tejto sezóny končili kontrakty a u ktorých sme sa rozhodli ďalej nepredlžovať našu spoluprácu. Všetkým by som chcel i v mene Vítkovíc poďakovať za to, čo pre nás urobili. A zároveň popriať veľa šťastia a úspechov, ako v športovom, tak aj v osobnom živote," uviedol pre klubový web športový riaditeľ Vítkovíc Roman Šimíček.

Pozrite si aj

VIDEO Nepochopiteľný a zbytočný skrat Clinta Windsora

Prečítajte si aj

Niekdajší snajper Nových Zámkov by mal v rámci Česka zmeniť dres

Prečítajte si aj

CHL urobila rázny krok pred draftom. Uvidíme Rusov a Bielorusov?

Bondra prišiel do Vítkovíc pred sezónou zo Zvolena, s ktorým predtým zažil oslavy zisku majstrovského titulu. V základnej časti českej extraligy získal v 54 zápasoch 14 bodov (5+9) v 48 stretnutiach, v play off pridal šesť štartov bez bodového zápisu. V minulosti hral aj za Košice a Slovan, v zámorí účinkoval v juniorskej WHL i farmárskych súťažiach ECHL a AHL.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články