Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Prekvapenie zo Spiša. Miroslav Mosnár so štábom končia na lavičke Rysov

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Na lavičke Spišskej Novej Vsi nebude v novom ročníku Tipos Extraligy stáť Miroslav Mosnár. Spolu s ním Rysov opúšťajú aj jeho asistenti Róbert Spišák a Elmo Aittola.
Zdroj: 41577
Zdieľajte:

53-ročný lodivod nastúpil na lavičku Spišiakov ešte počas pôsobenia v SHL. S mužstvom sa mu podarilo postúpiť do najvyššej súťaže, kde v tejto sezóne rozhodne nesklamal. V organizácii Spišskej Novej Vsi skončil na vlastnú žiadosť z rodinných dôvodov.

Prečítajte si aj

Pavol Regenda na odchode z Michaloviec. Kam povedú jeho ďalšie kroky?

„Chcel by som poďakovať vedeniu, kolegom, hráčom a fanúšikom za dôveru a pekné zážitky. Do novej sezóny prajem veľa úspechov a hlavne vypredaný zimný štadión, ktorý si hráči a všetci ľudia pracujúci okolo spišsko-novoveského hokeja zaslúžia,“ cituje Mosnárove slová oficiálny profil Rysov na Facebooku.

Pozrite si aj

VIDEO Mešár inkasoval krosček od Nemca, Svitana v objatí s Pupákom, Skokan si zastal Novajovského

Zatiaľ nie je jasné, kto bude novým lodivodom. Generálny manažér Richard Rapáč však vo svojom vyjadrení načrtol víziu: „V prvom rade chcem poďakovať hlavnému trénerovi za výbornú prácu, ktorú v posledných dvoch sezónach pre náš klub odviedol a nemalou mierou sa podieľal na našich úspechoch. Zmena rozhodnutia prišla nečakane. Nepotešila ma, ale jeho rozhodnutie plne rešpektujem. Zároveň sa chcem poďakovať aj Róbertovi Spišákovi, s ktorým úspešne spolupracujem tretiu sezónu, za odvedenú prácu na striedačke A-mužstva. Po spoločnom rozhovore sme obaja usúdili, že pre napredovanie mládeže je najlepšou voľbou jeho trvalý presun k dorastu HK Spišská Nová Ves, kde bude svojimi skúsenosťami a rozvahou pomáhať v rozvoji a napredovaní nielen našich mladých hráčov, ale aj trénerov, s ktorými bude pri mládežníckom hokeji spolupracovať. V neposlednom rade ďakujem aj Elmovi Aittolovi, ktorý priniesol do nášho klubu nové myšlienky a procesy z fínskej hokejovej školy. Naša ďalšia spolupráca bude pokračovať na úrovni scautingu hráčov pre A-mužstvo. Zároveň chcem ubezpečiť všetkých našich fanúšikov, že usilovne pracujeme na vytvorení nového trénerského štábu, ktorý dotiahne naše A-mužstvo do vytúženého play-off a spoločne tak budeme môcť už budúcu sezónu opäť prepísať históriu nášho klubového hokeja.“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články