Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

HC Slovan v auguste organizuje pohárovú novinku: V Bratislave sa predstavia tri kvalitné mužstvá

BRATISLAVA - Extraligový klub HC Slovan Bratislava bude v termíne od 18. do 21. augusta organizovať premiérový ročník Dunajského pohára. Belasí o tom informujú na oficiálnej stránke.
Zdroj: 40946
Zdieľajte:

Pôjde o kvalitný medzinárodný turnaj. Pozvánku do hlavného mesta Slovenska prijali tri kvalitné kluby - HC Sparta Praha, HC Davos a Lukko Rauma, ktorej dres si momentálne oblieka niekdajší útočník slovanistov Pavol Skalický. Dunajský pohár vzniká pri príležitosti osláv storočnice bratislavského klubu.

Prečítajte si aj

NHL: Vynikajúci výkon Jaroslava Haláka, vychytal najlepším tím!

"Turnaj sa bude hrať tradičným turnajovým systémom v jednej štvorčlennej skupine, v ktorej každý účastník odohrá jeden zápas s každým z ostatných troch účastníkov. Každé mužstvo teda odohrá tri zápasy v priebehu štyroch dní, pričom jeden deň bude voľný, určený na tréning a/alebo spoločenský program a marketingové aktivity. Turnaj sa bude riadiť štatútom IIHF, jeho dodatkami, ako aj oficiálnymi pravidlami IIHF. Definitívny hrací kalendár turnaja bude potvrdený neskôr po dohode všetkých účastníkov," uviedol HC Slovan na svojom oficiálnom webe.

Prečítajte si aj

Antonín Stavjaňa cítil hnev: Milión článkov o nás bolo len PR
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články