Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Jaromír Jágr adresoval odkaz Alexovi Ovečkinovi

NEW YORK - Ruský hokejista Alexander Ovečkin sa osamostatnil od Čecha Jaromíra Jágra na tretej priečke historického poradia strelcov NHL. Jeho 767. gól v profiligovej kariére prispel k domácemu víťazstvu Washingtonu nad New Yorkom Islanders 4:3 po samostatných nájazdoch.
Zdroj: 42030
Zdieľajte:

Viac presných zásahov ako Ovečkin majú na konte už iba Kanaďania Gordie Howe (801) a Wayne Gretzky (894). Tridsaťšesťročný útočník strelil svoj 37. gól v sezóne, keď v 56. minúte po vyhratom buly Jevgenija Kuznecova prekonal ďalšieho krajana Semjona Varlamova a dostal Capitals do vedenia 3:2.

Prečítajte si aj

NHL: Studenič si odnáša prehru na nulu, Jágr zdolaný, Chára s asistenciou

"Len som zavrel oči a vystrelil som. ´Kuzy´ vyhral buly presne na moju hokejku. Streliť gól dobrému kamarátovi ´Varlymu´ ma tiež potešilo," povedal pre web nhl.com Ovečkin, ktorému k významnému míľniku pogratuloval prostredníctvom videa aj Jágr. "Alex, Great 8, gratulujem ti, že si sa stal najlepším európskym strelcom histórie NHL. Ale dávaj góly, pretože ako vieš, ja som ešte kariéru neukončil a môže sa stať, že sa do NHL vrátim," odkázal mu vtipne Jágr.

Prečítajte si aj

MS U18 2022: Šampionát nebude v Spišskej Novej Vsi, sťahuje sa na západ
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články